1.85cm, 86 kg, soguk zaman, supplementsiz.

Bu sporun dogasi "surekli gelismek" oldugna gore, 1-2 kur Steroid ile durulablrmi?

• siringa bir kez girdi mi, bir daha birakamazsin, surekli vucut ister.

Votes: 262 16,8%
  • 1-2 kur den sonra iyi bir irade ile birakilabilir.

Votes: 155 9,9%
  • 1-2 kur, gereken gelismeyi saglamaya yetmez

Votes: 73 4,7%
  • Zararlari yaninda degmez, spor saglik icindir

Votes: 1.068 68,5%

• Total voters
    1.558
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamen kişisel fikrim 5 yıl için yetersiz.Hedefin ne ne değil bilmiyorum ama ne olursa olsun 5 yıl ciddi bir süre ve bu vücut bana 2 yıllık gibi geldi.

Geçmiş olsun.Harika bi vücudun var ne çok kaslı ne az kaslı tek eksiği biraz karın kası.Karın kasına ağırlık verip kolunu daha şekle sokarsan tam olur bence.Benim de istediğim vücut böyle umarım ulaşırım.

Bazı sporcular aşırı steroid ten dolayı sağlıklarının büyük bi parçasını yitiriyolar ve hatta ölümlere bile yol açabiliyo onlar bunu göz önünde bulundurarak yapıyolar yarışmalara katılıyolar vs. tabi ki bu senin görüşün istediiğini seçmekte özgürsün.

murat hocam bende senle aynı boy ve kılodayım 3-5 ay gıdıp 3-5 ay vererek ara ara yaptım vucudu.bır hazır gıyım ogretmenı olarak tavsıyem dar kesım takım elbıseler alman vucudunu ortaya cıkartacak secımler yapmak steroıd kullanmaktan daha ıyıdır.oyle secımler yapabılırsınkı kıs gunu paltoyla vg cı oldugunu bellı edersın...

vücudunun şekli iyide steoroitlerden bahsetmişsin ama b ence sen genetik sınırına bile ulaşmamışsın bende hayatımdason iki ay hariç aminoasit bile kjullanmadım ama sınırlarını zorlamadan steoroitsiz bukadar demek senin işin kolayına kaçtığını gösterir 5yılda oldukça uzun bisüre

bu sporda 5. senemdeyim. Bunca caba ve emege karsin, henuz ikinci senesini yasayan arkadaslarin steroidlerle elde ettikleri kazanclari gorunce kiskanmamak elde degil.
Ciplakken veya dar t-shirlerle gorunen bu vucut, isim dolayisi ile giydigim takim elbise veya tulum icinde belli olmuyor. Steroid kullanirsam, (1 yada 2 kur) kalici olarak buyume saglayabilir miyim diye dusunuyorum? Yani bunu kullanan bazi arkadaslarin en basitinden kollarinda normal olmayan bir azmanlik oluyor. Benim kollarim spor hayatimda hic 40cm nin altina dusmedi fakat bu bahsi gecen kisiler gibi durmuyor bir turlu!. Vucudumu atletik yapidan, takim elbiseyle bile belli olacak bodyci yapisini cevirmek istiyorum.

Bunun icin siringayi vucuduma degdirmeme deger mi? Onerilerinizi bekliyorum

bence vücudun güzel abi ama steroid bırakabilirsen 1 - 2 kür yaptır sonrasında devam etmemen lazım sanırım ölüme kadar götürüyomuş allah korusun kas yapmak için candan olmak var

murat kardeşim bana kalırsa göğüslerine iyi değil demişler ama göğüslerin bence gayet estetik duruyo yani ne olması gerekiyodu anlayamadım..midende gayet iyi duruyo şu yeşil şortlu olduğun fotoğrafta ..göğüs hatlarının o denli ayrılması ve sekil alması kolay is değil hele bide supplement cok fazla almadığını düsünürsek kendinle bu anlamda övünmelisin derim ..illa eksik biseyler söylemek gerekirse bana sırta önem vermiyosun gibi geldi sanki..kanatların zayıf duruyo baya bu da senin ihmalin olsa gerek?bu fotoğrafların arasında sırt gösterdiğin fotoğrafta geniş kanatlar ve bi kaç parçalı sırtın olmus olsaydı bence yetersiz vs diyen hicbr yorum olmayacaktı..steroid konusuna gelince bence aklından bile gecirme kardesim..neler ne örnekler görüyoruz..balon gibi sisiyolar 3 ay sonra 30 cm kollarla geri dönüyolar salona..spor böyle bişey değil bence..saygılar

bunca yıl baya hafif çalışmışsınız galiba.5 yıla göre az gelişmiş ama steroidsiz vs siz sağlam bir temel atmışsınız.bu takviyeleri kullandığın taktırde dahada güzel olucaktır.

resimlerin güzel....emeğine saygı duyuyorum.....kilo versen,karın kaslarıana daha iyi yüklensen ve omuzları iyi çalışsan harika olur.......en az 10 kilo vermelisin tahminimce....kolay gelsin başarılar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:10 ----------

doğal besinlerden vazgeçme......steroid ve benzeri hızlandırıcı etki yapan ilaçları kullanma....sen sadece kilo ver bak nasıl hatlar ortaya çıkıyor.....milleti dinleyip gaza gelip ilaç milaç kullanma....sadece tavsiye yanlış anlama.....doğal olan sağlıklı olandır....her şey doğal olarak gelişmeli normalden hızlı geliştiriyorsa zararlıdır.....kolya gelsin

Benim arkadaşa tavsiyem , günlük protein alımını kontrol edip ayarlama yapsın, tr de beslenmedan fazla, antremana çok önem veriliyor, suplement teknolojisi arnold zamanındaki gibi değil artık, çok özel ürünler var,iyi araştırma yapıp güzel bir suplement kürü yapılırsa, ve düzenli kg başı ortalama 2 gr dan başlayıp protein alımana başlarsa ve her 3 saatte bir proteinli gıda alımını aksatmazsa hem yağsız hemde daha kaslı vucudu olabailir, sorun beslenmede çok disiplinli olabiliyormuyuz, bunu sorgulamak lazım,,

Kendi amacın bu vücutmuş zaten yorum yapmamız şu yönde olabilir ki 5 yılda daha iyi bir vücut yapabilirdin. Ama hedefin bu vücut olduğu için yapmamışsın. Tebrikler

5 sene gibi bir süre için gözle görülebilen eksiklikler varsa büyük büyük hatalar yahut ufak hataların büyük bedellerini ödüyor olabilirsiniz. yinede gayet güzel bir vucut.

Universial Animal Nitro
Universial Animal Pump
Hardline Bipro
Hardline Zone

Bunlarla 3-4 ay calış Steroid'ten aldıgın sonucu rahatlıkla alırsın.İlave olarak karaciğer kalp sorunu yasamazsın.Ama bunların fiyatı biraz tuzludur ama senin için sorun olmaz herhalde

başka bir başlık altında bu spora 10 aydır devam eden bir arkadaşın fotoları vardı ... kızma bana ama onun vücudu ile yaklaşık olarak aynısın . Belki biraz daha kötüsün ... Bir yerlerde hata yapmışsın sanki ...

valla abi bence sen bu 5 sene içerisinde iyi beslenmemişsin gibime geliyor. ben başlayalı 3.5 ay oldu vücudum böyle ;
http://img301.imageshack.us/img301/9672/xa2f1e7a5.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/194/img0294uw.jpg

Bu sporda bildiğim kadarıyla beslenme spordan daha önemli bir faktör haline geliyor.Yani antremanını yaparsın iyi beslenirsen kısa sürede daha iyi kas şekline sahip olursun.Beslenme çok önemli bence. fotoğraflarına bakınca 5 yıl değilde 1.5-2 yıl spor yapmışsın gibi duruyor.Steroid tam olarak nedir nasıl kullanılır zararları nelerdir bilmediğim için en iyi yol doğal yol ve sağlam beslenmek derim =)

valla abi bence sen bu 5 sene içerisinde iyi beslenmemişsin gibime geliyor. ben başlayalı 3.5 ay oldu vücudum böyle ;
http://img301.imageshack.us/img301/9672/xa2f1e7a5.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/194/img0294uw.jpg

Bu sporda bildiğim kadarıyla beslenme spordan daha önemli bir faktör haline geliyor.Yani antremanını yaparsın iyi beslenirsen kısa sürede daha iyi kas şekline sahip olursun.Beslenme çok önemli bence. fotoğraflarına bakınca 5 yıl değilde 1.5-2 yıl spor yapmışsın gibi duruyor.Steroid tam olarak nedir nasıl kullanılır zararları nelerdir bilmediğim için en iyi yol doğal yol ve sağlam beslenmek derim =)

ilk 6 ay çok hızlı gelişirsin. sonraki 1 yıl o 6 ay gibi kalır vücudun. sonraki yıllar çok hafif gelişmeye devam eder. zaman gelir gerilemeye başlar. zaman gelir biraz daha gelişir.

arnold söylediklerinin hepsine katılmıyorum ilk 6 ay veya 1 sene vucut hızlı bir gelişim gösterir doğru. yalnız sonrasında gelişim durur diye birşey yok. iyi antrenman iyi beslenme ile vucut her zaman gelişimine devam eder.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:20 ----------

krizalits 3 ayda iyi bir altyapıya kavuşmussun başarılarılar...

evet farkındayım.Hocamda vücudumun bu spora yatkın olduğunu söylemişti.Başlamadan önce kollarım 32 cm di şimdi 36 cm oldu.Benim suan için kollarımla ilgili bi sorunum yok.Omuz genişliği istiyorum,karın kası istiyorum ve gögüsleri toplamak istiyorum.Yaza kadar yapabilirsem çok iyi olacak benim için :)

ben steroidin 1 gramına bile karşıyım :) muration vücudun iyi ama 5 sene düzenli çalışma safasına gelirsek daha iyi hatta çok çok iyi olması lazımdı. bide bana bakın 7 ayda bu kadar yaptım ve benden çok olanı görünce imreniyorum.asılıyorum çalışmaya daha çok hırslanıyorum. muration sen yemene filan devam et zararlı maddelerden uzak dur çalış istediğin vücudu elde edersin.bende 1 senemi evde geçirmek istiyorum. inşallah ilerde başarılı olursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı