Dostum selam,
Ben sana çok farklı bir açıdan yaklaşiyim eminim moralin yerine gelcektir

1 haftadır foruma üyeyim, daha uzun zamandır da takip ediyor ancak mesaj atmıyorum. Forumda resmine bakıp umarım bu forma gelirim dediğim tek resim seninki
Ben 7 aydır vg yapıyorum. Boyum 1 80 ve kilom bodyye başladığımla aynı yani hala 68. Yemeklerime çok dikkat ediyorum (yağlı yiyecekleri kestim kola içmiyorum tuzsuz yiyorum ve şekeri minimuma indirdim) ve bu sayede yağlarımdan kurtulup kas yapıyorum. Bunları niye mi anlattım? Şu yüzden:
İlk başladığımda hedefim biraz kas yapmak, bakınca hoş gözüken bir vücuttu. 23 yaşındayım ve masa başı bir işim var. Bu yaştan önce orta son lise başı arası basketbol geçmişim var ama çok uzun sürmemişti. Bunun dışında miskin hantal bir insanım (kilom az olsa da) ve bu yaşam tarzı cidden beni rahatsız ediyordu. En azından biraz hoş gözükiyim üflenince devrilcek gibi gözükmiyim diye başladım. Kaslarım 0 a yakın olduğundan başladığımda, çok sağlam bir altyapı çalışmasına girdim ve 5 ay kadar altyapı yaptım sadece, son 1 ay ise ağır çalışmaya başladım takviye kullanarak (protein). Şu an arkadaşlarım görünce senin istediğin vücut buydu diyorlar bence çok iyi durumdasın diyorlar daha fazla yapma diyorlar ama işte insanoğlu doyumsuz. Bakıyorum vücuduma ve eksiklerimi görüyorum açık bi şekilde. Benim seninki gibi 45 santim biceps yapma gibi hayallerim hiç olmadı açıkçası, güçlü olmak ve güzel gözükmesi temel hedefim, ama her insanın hedefi farklıdır ve evet spora başlarken şu anki halim benim hedefimdi ancak şu anda hedefim değişti ve bu çok normal.
Aynı olayı sen de yaşıyorsun bence, sürekli çıtayı bir kademe yukarı koyuyorsun ve gelişimi göremiyorsun ama inan gelişiyorsun. Bana kalsa 7 ayda hiç gelişmedim dicem utanmadan ama kıyafetle olmasada soyununca değişiklik fark ediliyor
Bence iyi durumdasın, moralini bozma, bende günde 1 paket sigara içiyorum, haftasonları alkol kullanıyorum ve bunun sıkıntısını çekiyorum ancak spor yapmamız bunu biraz dengeliyordur ve hiç yoktan hayatımızda bizi güçlü kılacak, mutlu hissettirecek bir aktivite var. VG'ye başlamadan önce daha mutsuz, güçsüz, zorluklarla baş edemez bir adamdım. Şimdi günün en güzel saatleri işten çıkıp spora gittiğim o saatler haline geldi. 1 gün sektirsem gece uyuyamıyorum, suratımı asıyorum.
Neyse çok konu dışına çıkmiyim

Aynen devam dostum, çok iyi durumdasın.