1.85 55 Kiloyum Psikolojim bozulcak

Evet başlık’da gördüğünüz gibi 1.85 boyunda 55 kilo bir insanım 17 yaşındayım psikolojim yemin ederim ki bozulucak spora başladım şuan’da herşeyi yiyorum ama önceden ne yaptım ettim alamadım. Sokak’da gezmeye bile utanıyorum tanıştığım çoğu insan çok zayıfsın diyorlar, evet haklılar ama bu benim çok moralimi bozuyor.. 3 aylık yazıldım 3 ayın sonucunda hedefim 65. Bana yardımcı olun lütfen ilk günden sınırlarımı zorladım zaten şuan kolları düz bile yapamıyom ama her şeyi yiyorum. Sizlerden öneri istiyorum nasıl hızlı kilo alabilirim genç olduğum için bütçem yok evde ne varsa onu yiyorum şuanda günde 5 6 tane yumurta yiyorum sabah kalktığımda. Bir çok kişi dalga geçip 1 günde’ki tüm hevesimi boşa çıkartıyor zaten siz geçmeyin lütfen

Evet başlık’da gördüğünüz gibi 1.85 boyunda 55 kilo bir insanım 17 yaşındayım psikolojim yemin ederim ki bozulucak spora başladım şuan’da herşeyi yiyorum ama önceden ne yaptım ettim alamadım. Sokak’da gezmeye bile utanıyorum tanıştığım çoğu insan çok zayıfsın diyorlar, evet haklılar ama bu benim çok moralimi bozuyor.. 3 aylık yazıldım 3 ayın sonucunda hedefim 65. Bana yardımcı olun lütfen ilk günden sınırlarımı zorladım zaten şuan kolları düz bile yapamıyom ama her şeyi yiyorum. Sizlerden öneri istiyorum nasıl hızlı kilo alabilirim genç olduğum için bütçem yok evde ne varsa onu yiyorum şuanda günde 5 6 tane yumurta yiyorum sabah kalktığımda. Bir çok kişi dalga geçip 1 günde’ki tüm hevesimi boşa çıkartıyor zaten siz geçmeyin lütfen

3 ay sabret. Güzel beslen. Beslenme konusunda destek al. Kaliteli beslen. Antrenmanlarını sakın aksatma hoca ne diyorsa yap. 3 ay sonunda bambaşka bir insan olacaksın güven bana. 3 ay nedir ki

Dostum inan bende senin gibiydim 180 54 kilo basladim hatta 12 sinifta 178 45.kilpydum suan 3 19 yaşındayım ve 180 61 kilodayim herkes sasiriyor cok kilo almisin vücudun oturmus vs ve ben asla kilo alamazdim 2 tavsiyem 1.para bitir gainer al hardline ile 5kg olandan 4 6 kilosu çok rahat gelir ama eğer parna yoksa kendi imkanlarinla evinde eksik olmamasi gereken şeyler muz yumurta süt cicibe ve tonbaligi(2 3 günde yesen bile kafi) hergun aksam yemeğinden 2 3 saat sonra yulaf ve icine 7 8 cicibebe ve sutu isit tadina alirsin 2 3 güne cok iyi gelir, sonra ve sabah 5 6 yumurta yemene gerek yok 2 3 ye yanina baska peynir zeytin krep vs ye ve tavuk pilava aban ama aile evinde bu biraz zor yada en kolay makarna yapmayi bilirsin makarna yap ve yayina patatesi haşla suya at bunu arada bi ye sonra tavuk göğsü al alabilirsen 27 tl falan onu 4 gunde yersin zaten yapımı da kolay suya at 40 dk haşla tamam bide antremanda kendini aşırı zorlama bir yerini sakatlarsin 1 ay sadece hareketleri doğru yap tekrar sayılarını çıkarma ya bak ama hafifte çalışma 1 ayda 2 3 kilo alsan bu çok iyiye işaret böyle böyle devam edersin

dostum canını sıkma suplement olarak gainer kullanabilirsin eğer suplement kullanmak istemezsen karbonhidratlı şeyler tüket yulaf ve cicibebe güzel kilo aldırır ama gainer mutlaka kullanmaya çalış

3 ayda ciddi sonuçlar alabilirsin moralini bozma. Ben 3 ayda 13 kiloya yakın aldım tabi çok temiz olmadı ama pek dert etmedim şu an temiz alıyorum. Sen de temiz almaya bak karbonhidrat ağırlıklı beslen, sabah sadece yumurta ile kalma yanında karbonhidrat da tüketmeye dikkat et. Boyuna ve kilona göre alman gereken kalori miktarını araştır internetten ona göre bi fikrin oluşur. Gainer konusuna gelince gainer sana mucizevi bir şekilde kilo aldırmaz, sadece destek olur bu noktada beslenmen daha önemli. Gainer almak zorunda değilsin, istersen al. Almazsan evde çok kolay hazırlayabileceğin yüksek kalorili sağlıklı shakeler yapıp öğünlerinden sonra tüketebilirsin. İnsanların ne dediğine bakma, bu yolda devam, başarılar

usta 3 ay çok az sen istersen üyeliğini bir 7 ay daha uzat spora da öyle kilo alayım vereyim görüntümü şekillendireyim felan için diye gitme işkence olur sadece kendine demirleri sev ağırlık kaldırmaktan keyif al ben burdakiler gibi sana 3 aya adam olursun vücüdün çok güzel olur demiyeceğim herkes biliyor 3 aya bir cacık olmayacağını. Ve şu da bir gerçek ki istediğin kadar sporla uğraş yunan tanrısı gibi vücudun olsun istersen insanlar gene laf edecek sana şimdi 3 ay gideceksin imkansız ama diyelim çok güzel bir fiziğin oldu illaha ki birileri çıkacak diyecek 3 ay spor yaptın bu kadar mı olsun o yüzden insanları dinlemeyi bırakıp dinliyormuş gibi yapmanı öneririm ayrıca ben de senin gibiydim hatta senden beterdim boyum 176cm 46kg iken başladım spora öyle sanıyorum benim çevremdeki insanlar senin çevrendekilerden daha acımasızdı hoşlandığım kız, ailem ve arkadaşlarım hepsi alay ederdi şu an 2. yılım spor yapıyorum gittiğim salondaki insanların onda dokuzundan iyi fiziğim var lakin bu pskolojik hasarlar yüzünden dismorfik bozukluğum var kendim aynanın karşısına zor çıkıyorum sana da çok kafayı takmamayı öneririm yoksa benim gibi sıyırırsın. Kilo alma konusuna gelirsek de kendi geçmişimden ve çevremdeki cılız insanlardan biliyorum, hiçbir zaman yeterince yemiyorsun çok yediğini zannettiğin vakitler bile aslında azıcık yiyorsun kalori hesaplamanı gerçek anlamda kusacak gibi olana kadar sofradan kalkmamanı öneririm

Back
Yukarı