Birkan2096
Üye
Boyum 1,65 - 1,70 arası bişe kilom 55 herkes çok zayıfsın diyor fakat ben kilo alınca göğüslerim kollarım bacaklarım vs.. gelişmiyor da göbeğim ileri doğru çıkıyor. Bunu çok belirgin bir şekilde farkediyorum elimle göbeğimi tutabiliyorum o derece
Babam ve amcamda aynısı genetik yani bizde. ( Geçen yıl 54 kiloydum göbek filan yoktu bu sene 1 kilo farkla göbek çıkmaya başladı. )
Pek fazla kaslı olmasam da olur biraz omuzlarım genişlese birazda göğüs bölgem yeterli benim için ayrıca göbeğin de gitmesi gerekiyor
2x10kg dambıl adım. Evde çalışabileceğim Tavsiye edebileceğiniz bir program var mıdır arkadaşlar?
Şimdiden teşekkür ederim
30 şınav rahat çekiyorum fakat bilinçsiz yapmak istemiyorum. bu yüzden bir program önerin edin ona göre çalışayım.

Pek fazla kaslı olmasam da olur biraz omuzlarım genişlese birazda göğüs bölgem yeterli benim için ayrıca göbeğin de gitmesi gerekiyor

2x10kg dambıl adım. Evde çalışabileceğim Tavsiye edebileceğiniz bir program var mıdır arkadaşlar?
Şimdiden teşekkür ederim
30 şınav rahat çekiyorum fakat bilinçsiz yapmak istemiyorum. bu yüzden bir program önerin edin ona göre çalışayım.