loveArnozyzz
Üye
iyi bro saglam gelisim
Öğününü fazlalaştır karbonhidrat olarak kaliteli karbonhidratlarla beslen örneğin bulgur pilavi esmer pirinç vsSüper değişim olmuş.Beslenme konusunda söyleyeceğin ufakta olsa birşey varmı ?
Tesekkur ederimkardesım maasallah ates edıyorsun ya cıok guzel bir gelişim![]()
Göz kararı olarak kalori saymadım doyacak şekilde ayarlıyodum ve günde 4 5 öğün yedim clean (temiz) bulk yaptım yağsız bulgur pilavi ve yağsız makarna yiyordum yanında tavuk gogsu vs ama şu an normal bulka gectim kilo almak icin clean yapmıyorum anlıycağın 3 hafta gibi sürede 4 kilo aldım 83 den 87 e ciktım simdiki halim daha iri dahada almaya devam ediyorum. Bench presste 40x40 barı saymıyorum 7 8 tekrar tricepste z bar alına press 17.5 x 17.5 12 tekrar. Z bar biceps 15x15 ve şuan ölçülerim kol 42 geliyor sıcak omuz 137 138 civarı baska sorun varsa cevaplayabilirimÖncelikle tebrikler kankam yağsız başlamanın avantajını iyi kullanmışsın tebrik ederimNasıl yağsız büyüdün? Sormak istediğim kalori sayarak mı beslendin?Yani ölçtün mü falan yoksa göz kararı mı? Karb kaynağı olarak neler yedin? Yediğin pilav vs makarna yağsız mı yiyodun?Ve merak ettiğim şuan biceps triceps ve göğüste kaldırdığın kilolar tam olarak kaç? Böyle saçma sorular ne alaka diyebilirsin benimde 1.5 yıl olduda benim kötü antreman yağlı başlamam vs sana göre biraz gerideyim
![]()
Kardeşim peki clean bulk yaparken aylık kaç kilo alıyordun?Nasıl böyle yağsız büyüdün?Beslenmemiz hemen hemen aynı sayılır. Bunuda cevaplarsan çok sevinirimTesekkur ederim[DOUBLEPOST=1517688066][/DOUBLEPOST]
Göz kararı olarak kalori saymadım doyacak şekilde ayarlıyodum ve günde 4 5 öğün yedim clean (temiz) bulk yaptım yağsız bulgur pilavi ve yağsız makarna yiyordum yanında tavuk gogsu vs ama şu an normal bulka gectim kilo almak icin clean yapmıyorum anlıycağın 3 hafta gibi sürede 4 kilo aldım 83 den 87 e ciktım simdiki halim daha iri dahada almaya devam ediyorum. Bench presste 40x40 barı saymıyorum 7 8 tekrar tricepste z bar alına press 17.5 x 17.5 12 tekrar. Z bar biceps 15x15 ve şuan ölçülerim kol 42 geliyor sıcak omuz 137 138 civarı baska sorun varsa cevaplayabilirim![]()
Aylık kilo diye hic önemsemedim o yuzden hic bilmiyorum ya ama 2016 da kışın 85 e ciktim sonra yaza dogru 80 e dustum programima kardiyoda ekliyordum haftada 1- 2 kere fazla olmamak şartıyla birde şeker olarak sadece gunde 2 elma yiyordum ekmek hic yemiyordum onun dışında başka bir sey yok ben beslenmeyi hic bozmadim böyle disiplinli bir şekilde devam ettirince sonuclari aliyorsunKardeşim peki clean bulk yaparken aylık kaç kilo alıyordun?Nasıl böyle yağsız büyüdün?Beslenmemiz hemen hemen aynı sayılır. Bunuda cevaplarsan çok sevinirim![]()
Teşekkürleriyi bro saglam gelisim
Teşekkurlerrçok iyi ,muhteşem