2 haftada 6.6 kg. verdim.ve şu anda bu beslenme programını sonlandırıyorum.perşembe günü ingiltere'ye gidiyorum.2 hafta aranızda bulunamayacağım...
dönüşte de definasyon programıma devam edeceğim,fakat bu beslenme programına kesinlikle devam etmeyeceğim.
2 haftayı özetlemem gerekirse..
-sürekli protein tozlu su içildiği için miğdede süreki bir şişkinlik hissi bulunuyor ve bu sürekli tokluk hissi veriyor.ve de 2 saatte 1 alındığı için kan şekeriniz düşmüyor,açlıktan eliniz,ayağınız titremiyor.sanıldığı kadar zor değil anlayacağınız..
-ilginçtir,ishal olmuyorsunuz.vücut bir şekilde kıvam veriyor.
-protein tozu zamanla miğdenizi bulandırmaya başlıyor.kokusunu dahi duymak istemiyorsunuz.görünce bile miğdeniz bulanıyor..6 ay protein tozu kullanmayacağım kesin.ne aromalı olursa olsun..amino asit tabletleriyle idare edeceğim uzunca bir süre..
-bu beslenme programını sürdürürken 1 gün inanılmaz enerjik hissedebiliyorsunuz,1 gün televizyon kumandasındaki tuşlara basmak bile zor gelebiliyor.1 gün koşu bandında 1-1.5 saat durabiliyor,1 gün 3-5 dk.da pes edebiliyorsunuz.sürekli bir güç dengesizliği hissediliyor.
bu kadar..
programı 2 haftalığına ingiltere'de bulunacağım için sonlandırdım fakat ne yalan söyleyeyim,gitmeyecek olsaydım da sonlandırırdım.miğdem bulanıyor çünkü.ve bu miğde bulantısı fizyolojik değil,psikolojik kökenli.. (bu en kötüsü)
hepiniz hoşçakalın.2 hafta sonra görüşmek dileğiyle..