şınav ile ısınmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eserim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eserim

Üye
arkadaşlar mrb forumda yeniyim ben ama üye olmadan öncede takip ediyordum bir kaç sorum olacak;
birincisi ağırlık çalışmadan şınav ile ısınmak nasıl olur acaba fazla güç kaybı yaşarmıyım
ikincisi mekik hareketlerini önce mi yoksa en sona mı bırakmalıyım
üçüncüsü fazla protein alımında vücütta yağa mı dönüşür yoksa vücuttan dişarı mı atılıyor
bunları öğrenmek istiyorum şimdiden teşkler.

bir aralar ben benc pres yapacağım zaman 30*4 şınav çekiyordum. ondan sonra çalışıyordum. sonra sadece 20 tane çekip 1 set boş ağılıkla benc yaptıktan sonra daha rahat ağırlık arttırdığımı fark ettim.
yanı ısınılır her halde ama fazla çekince gerçek programımnı uygulayamayacak kadar yorula bilirsin. yani tam yorulmadan şınavı bitirmelisin

mekikle ilgili olarak ilk programlarda genelde önce sonraki programlarda idmandan sonra yaptırıyorlar.
o fazla proteine tam olarak ne olduğu konusunda benimde fikrim yok

Son düzenleme:
fazla çekersen boşuna yorulursun 1 yada enfazla 2 set , çok tekrar yapıp boşuna yorulma

mekiği sona atarsan daha iyi yağ yakımı gerçekleşir, ama ben zaten fitim karın benim için çok önemli diyosan başa al ki iyi basarsın

proteinin fazlası yağ olarak depolanır öyle idrarla falan atılmaz

Son düzenleme:
fazla çekersen boşuna yorulursun 1 yada enfazla 2 set , çok tekrar yapıp boşuna yorulma

mekiği sona atarsan daha iyi yağ yakımı gerçekleşir, ama ben zaten fitim karın benim için çok önemli diyosan başa al ki iyi basarsın

proteinin fazlası yağ olarak depolanır öyle idrarla falan atılmaz
nerden duydun saçma şeyi dışkı olarak atılır proteinin fazlası

Evet bende dıskı olarak atılır dıye bılıyorum yalnısın var .

proteinin fazlası atılır arkadaşlar karaciğerde amonyak ve üre ye çevrilir ve dışkıyla atılır diye biliyorum.yanlış biliyorsam düzeltin

karbonhidratın fazlası yağa dönüşüyor. proteinin fazlası atılır. misal tavukla aynı anda protein tozunu için. o içtiğiniz protein tozu aynen dışkı olarak atılacaktır tavuğu kullanır bünye.

Back
Yukarı