Şinitzel tavuğun neresi ?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve çaylak58 tarafından 20 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 9 üye.
  1. Ge-Force
    Offline

    Ge-Force Üye

    Katılım:
    9 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    155
    Beğenileri:
    112
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    hazır şinitzellerde tavuk olduğundan bile şüpeliyim. :)
     
    Jacques Reverdi ve tnakresss bunu beğendi.
  2. çaylak58
    Offline

    çaylak58 Üye

    Katılım:
    3 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    449
    Beğenileri:
    34
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    Bende hazır şeylerden pek haz etmiyorum açıkçası ntv'nin belgesellerinden sonra :D
     
    tnakresss bunu beğendi.
  3. tnakresss
    Offline

    tnakresss Üye

    Katılım:
    19 Haziran 2012
    Mesajlar:
    661
    Beğenileri:
    747
    Ödül Puanları:
    103
    Evde kendi yaptığımız şeyler her bakımdan daha iyi. Hazır olupta içinde abuk sabuk birşeyler olmayan gıda yok gibi.
     
    çaylak58 ve sthammer bunu beğendi.
  4. bodyxxx
    Offline

    bodyxxx Üye

    Katılım:
    9 Ekim 2014
    Mesajlar:
    21
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Söylendiği gibi sakatat, kemik, deri gibi kısımlar ekleniyor mu hocam? Korkudan nugget, şinitzel, salam vs yiyemiyoruz.
     
    afka9 bunu beğendi.
  5. Omerfaruk18
    Offline

    Omerfaruk18 Üye

    Katılım:
    7 Aralık 2014
    Mesajlar:
    17
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    ben bu dedıgını yaptım günlük beslenme seklim söyle

    sabah 10 - 50gram yulaf - az yogurtla karıstırıp yiyorum yanında 2 parça gögüs(yumurtalı galetalı) pişirme seklımde mikrodalgada yağsız tuzsuz pişiyor guzel oluyo tavsıye ederım )
    öğle 3 - 200 gram yağsız tuzsuz kırmızı et + salata
    akşam 7 - 250 gram kırmızı et + salata
    spor öncesı bcaa + l carnitin
    spor sonrası 1 ölçek protein tozu 24 grm protein 1den az karb 1 den az yağ

    bilmiyorum ne kadar sağlıklı ne kadar sağlıksız ama tok oluyorum ve acaip güçlü hissediyorum zinde oluyorum varsa tavsiyeniz beklerım

    günlük 1 saat 6.0km/h hızlada kosu bandı yapıyorum
     
  6. kaldıray
    Offline

    kaldıray Üye

    Katılım:
    7 Nisan 2009
    Mesajlar:
    878
    Beğenileri:
    215
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    fotoğraf
    Yer:
    marmaris
    Neresi olduğu kadar kızartma olması önemli .... zararlı.
     
  7. bodyxxx
    Offline

    bodyxxx Üye

    Katılım:
    9 Ekim 2014
    Mesajlar:
    21
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    yağsız ızgarada yapıyoruz da işte tek sorun içinde ne olduğu. yoksa besin değerleri de gayet iyi gözüküyor.
     
  8. kaldıray
    Offline

    kaldıray Üye

    Katılım:
    7 Nisan 2009
    Mesajlar:
    878
    Beğenileri:
    215
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    fotoğraf
    Yer:
    marmaris
    ben yaparsam göğsü ama pınar yaparsa bilemem. tavuk fabrikada işlenebilmek için önce jöle haline getirilir her tarafı bir birine karışır ardından istenen şekil verilip dondurulur. yani her yeri denk gelebilir.
     

Sayfayı Paylaş