ŞINAV ÇEKERKEN GÖĞÜS HİSSETMEMEK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Clean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Clean

Üye
Arkadaslar basliktaki gibi dar genis nasil yaparsam yapiyim göğüs ü hissedemiyorum nedwn olanilir ?

Yalnız sen değilsin :) bende hiç hissetmiyorum öncelikli olarak bilek omuz triceps ve dirseğimde oluşan ağrilar yüzünden çekemiyorum 50 tane çekiyorum tek seferde ama yinede tık yok göguste. Sırtımı bile hissediyorum şınavda ama göğüste hiç ağri olmuyor.[DOUBLEPOST=1396812901][/DOUBLEPOST]Şu şınav apartları varya onlarla çekersen gercekten hissedersin

:) öncelikle yorumunuz icin cok tesekkur ederim aparat derken tam olarak neydwn bahsettiginizi anlamadim acarsaniz daha iyi olabilir :)[DOUBLEPOST=1396813682][/DOUBLEPOST]Tamamdir simdi arastird gordum dumbellarla yapalim en iyisi o zaman :)

dambıllar la nasıl yapcam arakdaş sölede bizde yapalım :D

Göğüsü hissedememenin birçok sebebi olmakla birlikte en önemli sebeplerden biri tricepsinin yeterince güçlü olmaması sonucu göğüslerinden önce yorulması ve dolayısıyla göğüslerini çalışmış olarak hissetmemen . Diğer bir sebep ise eller arası mesafenin olması gerekenden dar olması . Ellerini mümkün mertebe geniş turarak yaparsan hareketin etkisi triceps-omuz dan göğüslere kayacaktir . Omzu genişliğinden çok daha geniş bir mesafeden bahsediyorum

Arkadaşın dediği şınav aparatları

Eklentiler

• ravel-rv-890_2-z.jpg
    ravel-rv-890_2-z.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 595
Valla bende normal göğüs hareketlerini yaparken göğsümün ağrıdığını hissetmiyorum ama gelişiyor yine de :D Şınav çektiğimde ise tam tersi göğüs ağrısı hissedebiliyorum.

hissetmesende gelişme olur set artır mesela sırtına ağırlık koy öyle çek bak bakalım nasıl hissediyosun :)

Back
Yukarı