Şişman,yağlı bir vücutmu yoksa , zayıf ama kaslı bir vücutmu ?

Şişman yağlı bir vücutmu yoksa zayıf kaslı bir vücutmu ?

• Şişman , yağlı ( Türk kası ) vücut daha iyidir

Votes: 77 16,3%
  • Zayıf,Kaslı Vücut daha iyidir.

Votes: 396 83,7%

• Total voters
    473
Define olmuş bir vücud beni mutlu ediyor.

zayıf kaslı bir vücut hiç bir işe yaramaz adamın 1.80 boyu var 50 kilo 2 tane baklavası var ama kemiklerini sayabilirsin gerçekten ne işe yarar bu ? isterse heryeri kas olsun o 50 kilonun ? vücut yok gibi bişey..

Yazacaklarım kendi düşüncemdir.

Kilolu olanların %70 i kaslı fit bir vücut ister %30 olarakta kendiyle barışık olanlarda vardır ki tebrik etmek lazımdır onları bence. Ve şuda vardırki fit bir vücudunuz var ve her hangi bir hastalık nedeniyle (Allah düşmanımın başına bile vermesin.) yatağa düşmek durumunda kalır. Tabikide ilk önce sağlık fakat bu yatağa düşme olayı 2,3 ay sürerse kişi istikrarlı değil ise sporla uğraşmak aklına gelmez ve sonraa o vücut sarkar beyler kilolu görünümü kazanır onuda eritmek pek kolay olmaz. Gerçi insan kafaya koydumu yapamayacağı birşey yok fakat istikrarsız bir kişiyse yapamaz o sporu benim düşüncem budur. Allah'a emanet olun.

Boyumun +6 +7 kilo fazlası vücut ağırlığında ( yağ oranı max %11-%12) olursam bu bana yeter.

Yani 1.73 üm, 79-80 kg ,%11-%12 yağ oranı olan bir vücudum olursa ideal,hafif iri fit bir vücut sahibi olurum.

valla ben bir kadın gözüyle her zaman zayıf kaslıyı tercih ederim, şişman kaslı herkese yakışmıyor, yani şuradaki 3.-4. ve 5. sıradaki fotolardaki gibi :)

KjeV017.jpg

hacimli ve kaslı tabikide :D

şuan 96 kiloyum hedefim 90 a inmek ve bunu korumak karın bölgem %20 - 25 gibi birşey çok kötü değil ama öncelik her zaman kollar ve göğüs :D

six pack güzel ama hafif olsada olur benim için olmazsa olmaz değil :D

çok süper packlere gerek yok adam karnıma vurana kadar gözüne bi tane indiririm görür gününü :lol:

Son düzenleme:
ben 1.76 75 kiloyum ve define vücut beni mutlu ediyor :) yağ oranım %15 çıktı ama adonis ve pack var yanlış olabilir :)

Back
Yukarı