Şişman,yağlı bir vücutmu yoksa , zayıf ama kaslı bir vücutmu ?

Şişman yağlı bir vücutmu yoksa zayıf kaslı bir vücutmu ?

• Şişman , yağlı ( Türk kası ) vücut daha iyidir

Votes: 77 16,3%
  • Zayıf,Kaslı Vücut daha iyidir.

Votes: 396 83,7%

• Total voters
    473
Şişman olup yağlı olmaktansa zayıf olup kaslı olmayı tercih ederim. Her türlü sportif faaliyetlerde zayıf kaslı sporcu şişman yağlı insanı geride bırakır. Fakat husus ağırlık kaldırma ise şişman ve iri olan her zaman öndedir.

Spor salonunda görüyorum adamın kolu 42 cm felan ama boru gibi dümdüz ve yağlı bunun akabinde kasım kasım kasılıyor adamımız.Ama yanında beliren zayıf fit ve mütevazı hareketler içindeki kahramanımız daha güzel daha sportif bir çizgi çiziyor :D Tercihim zayıf ama kaslı :D

O zaman bu soruya şöyle cevap vereyim.Zayıf kaslı bir vücut.En azından hacim kazandırmak kolay olur.Şişman vücudu şekle sokmak zor iş :) weightlifter

Bence arkadaş az hacimli ama yağ orani düşük fit bir vücutmu, yoksa hacimli ama yağ orani yüksek bir vücutmu tercih edersiniz die düşünmüş sanırım.

anket yanlış yapılmış galiba , yağlı olmayı hiç bir zaman çekemedim ve bodye başlıycam vücudumun yağ oranını elimden gelen gayretle en düşük seviyeye indiricem inşallah ve anketin ilk şıkkını seçmek bence hayatlarının hatasıdır ama ikinci şıktada hatalar var kaslı olan insan zayıf mı? olur tartışılır kaslı ve düzgün bir vücuda sahip vbz birşey denmeliymiş...burda öne sürülen şişmanlık ve zayıflık olmuş

ben bu vücuda odaklandım...herkesin kulvarı farklı kimi irileşmek ister kimi resimde ki gibi bana göre FİT olmak ister..belki fit tabiri yanlış bunun için ancak Allah izin verirse hedefim bu gibi bir vücuda sahip olmak inş. yapıcam bunu ...

Bu arada :vücut geliştirmeye 2010 nisan da başladım 2011 ocakta ara verdim ve 2011 mayıs' 10 unda tekrar başladım...ve bu zman dilimindde hiç takviye kullanmadım inş kullanmıcam...

n1388220768_256979_8895.jpg

zayıf kaslı vücut sadece yazın için geçerli ve hatların belirgin olması gerekir.İstediğin kadar kaslı ol ama zayıfsan plaj hariç kasların hiçbiryerde belli olmaz.Giydiğin tshirtler falan çok kötü durur.Hele bolsa olduğundan 2kat daha zayıf gösterir.Şişmansa ve göbek yoksa ben şişmanı tercih ederim.En azından tshirtle falan olduğundan daha zayıf gözükmezsin.

Arkadaşlar çok önemli 2 sorum var çok sordum net cevap alamıyorum yanlış mı soruyorum bilmiyorum her neyse:

1-Diyelim ki ben üstteki adam gibi bir fit vücut elde ettim nasıl bu vücudu yağlanmadan kas da kazanmadan koruyacağım en son programlarımla (beslenme ve antreman) her gün devam mı edeceğim? Hani vücut en sonunda tepki vermez ya o yüzden...

2-Diyelim ki ben yanlışlıkla trapezleri büyüttüm nasıl küçültebilirim bu kas grubunu?

Bu arada benim ideolüm Meter Mevsimler'in vücudu:
187127_100002366937144_3698951_n.jpg

Arkadaşlar çok önemli 2 sorum var çok sordum net cevap alamıyorum yanlış mı soruyorum bilmiyorum her neyse:

1-Diyelim ki ben üstteki adam gibi bir fit vücut elde ettim nasıl bu vücudu yağlanmadan kas da kazanmadan koruyacağım en son programlarımla (beslenme ve antreman) her gün devam mı edeceğim? Hani vücut en sonunda tepki vermez ya o yüzden...

2-Diyelim ki ben yanlışlıkla trapezleri büyüttüm nasıl küçültebilirim bu kas grubunu?

Bu arada benim ideolüm Meter Mevsimler'in vücudu:
187127_100002366937144_3698951_n.jpg

Çok iyi yere temas etmişsin..bende bekliyorum sorunun cevabını..aynen hedeflediğimiz vücuda ulaştıktan osnra nasıl koruyucaz o vcudu...bu arada yukardaki demişsin..alttaki verdiğin resimden bahsediyosun sanırım dimi..

Evet ve yine kimse cevap vermemiş galiba gerçekten kimse bilmiyor cevabını neyse ben Meter'e soracağım ama buradan biri yazarsa da memnun oluruz.

Ya arkadaşlar ne var ki ben anlamıyorum her konuda yararlı olmaya çalışıyorum bir soru sordum kimse yardımcı olmuyor eminim ben değil onlarca kişi merak ediyor ve belki bu yüzden bu spora soğuk bakıyordur lütfen cevap verin ya!

fark ettiyseniz anketi yapan kisi fit vücudu hic katmamış olaya ama herkez fit vucut daha iyi bence diyip duruyor.fit vucuda zayıf dıyemezsınız kı zayıf ve kaslıdan kasıt boyuyla kılosu arasında 15-20 kılo olup ama o boyda ve kıloda yapabıleceginin en iyisine ulasana denir.dısarda iri yarı yag tulumu hacımlı bı suru ınsan var bu ısın amacı estetıktır.vucudunuz estetık durmuyosa,parcalı degılse bana vucuttan bahsetmeyın. <<< Zayıf + Kaslı >>>

fark ettiyseniz anketi yapan kisi fit vücudu hic katmamış olaya ama herkez fit vucut daha iyi bence diyip duruyor.fit vucuda zayıf dıyemezsınız kı zayıf ve kaslıdan kasıt boyuyla kılosu arasında 15-20 kılo olup ama o boyda ve kıloda yapabıleceginin en iyisine ulasana denir.dısarda iri yarı yag tulumu hacımlı bı suru ınsan var bu ısın amacı estetıktır.vucudunuz estetık durmuyosa,parcalı degılse bana vucuttan bahsetmeyın. <<< Zayıf + Kaslı >>>

Forumdaki ilk mesajjını bu kopnuya yazmışsın..hayırlı olsun diyorum ...

Peki diyosun ki boy ve kilo arasında 15-20 kilo olmalı..

mesela ben 85 kg boy ise 1.81...

hedefim 5 ayda sağlıklı şekilde ve sporla birlikte (v g) 70-75 arasına düşmek...

ancak 75 bile olsam senin dediğine ulaşamıyorum ki..evet bende fit bir vucut isteyen kişiyim..çok zayıf olmayacakmı o kilo ve boy arasındaki kilo farkına ulaşınca...

mesela benim istediğim ve hedeflediğim vücut yukardaki mesajımdada belirttim altta vereceğim resim gibi...ancak bu şahıs bana pekte 70 veya altı kiloda gbi gelmiyor acaba benmi yanılşıyorum...

n1388220768_256979_8895.jpg

fikir almak adına yazdım ...

Back
Yukarı