Şişman,yağlı bir vücutmu yoksa , zayıf ama kaslı bir vücutmu ?

Şişman yağlı bir vücutmu yoksa zayıf kaslı bir vücutmu ?

• Şişman , yağlı ( Türk kası ) vücut daha iyidir

Votes: 77 16,3%
  • Zayıf,Kaslı Vücut daha iyidir.

Votes: 396 83,7%

• Total voters
    473
hercihim her zman hafif yağlı bulktan yana olmuştur ,
hani karın kasları her daim gözükmesede olur , ki zaten her daim kim görecek (plaj dışında)
ama omuzlar , kollar , göğüsler hacimli, kaslı olucak ki ,her yerde belli olsun o kütle...
mesela , prof.vg cilerin define olmadıkları , yağlı halleri , define hallerinden daha çok hoşuma gidiyor ...

mesela benim istediğim ve hedeflediğim vücut yukardaki mesajımdada belirttim altta vereceğim resim gibi...ancak bu şahıs bana pekte 70 veya altı kiloda gbi gelmiyor acaba benmi yanılşıyorum...

resimdeki şahıs kesinlikle 70 kilo olamaz bir kere boyu en azından 1.80 e yakın olsa gerek bu da demektir ki o şekilde yağsız bir kas kütlesi için en kötü ihtimalle 80 kilo... kendimizi kandırmayalım eğer belirgin ve iri kaslar istiyorsak boy misal 180 ise kilonun da 80 olması gerekli çünkü çoğumuz sürekli define vaziyette değiliz...

Forumdaki ilk mesajjını bu kopnuya yazmışsın..hayırlı olsun diyorum ...

Peki diyosun ki boy ve kilo arasında 15-20 kilo olmalı..

mesela ben 85 kg boy ise 1.81...

hedefim 5 ayda sağlıklı şekilde ve sporla birlikte (v g) 70-75 arasına düşmek...

ancak 75 bile olsam senin dediğine ulaşamıyorum ki..evet bende fit bir vucut isteyen kişiyim..çok zayıf olmayacakmı o kilo ve boy arasındaki kilo farkına ulaşınca...

mesela benim istediğim ve hedeflediğim vücut yukardaki mesajımdada belirttim altta vereceğim resim gibi...ancak bu şahıs bana pekte 70 veya altı kiloda gbi gelmiyor acaba benmi yanılşıyorum...

n1388220768_256979_8895.jpg

fikir almak adına yazdım ...

baya bır zaman gecmıs ama bu konuya bakmıyordum cevabı sımdı vereyım kusura bakmayın.Öncelikle tesekkurler.Şimdi resımde gordugumuz adam fit bir vucuda sahip zayıf + kaslı grubuna gırmez.benım bahsettıgım zayıf + kaslı olabılmesı ıcın boyundan 15-20 kılo dusuk olmasıydı.Fit diyebılmemız ıcın sporla ılgılenmesı ve boyundan 5 kılo az olması yeterlı.(Bazı kısılerde 10a kadar esneyebılıyor istisna tabii)Durum bu dostum benım demek ıstedıgım yanı umarım hedefıne ulasırsın bol sans :)

Arkadaşım herkez aynı cevabı verecek.Kim şişman olmak isterki söyle bana? toplumdan tepki görüyosun, alay konusu oluyorsun.Ama kaslı olunca övünüyorsun hep :)

Arkadaşlar Çok Merak ediyorum sizce hangisi , ben zayıf kaslı olmasından yanayım ,
Bir çok arkadas diyecek nekadar kaslı olmasına bağlı veya nekadar yağlı olmasına bağlı ,

Normal derecede kaslı aşırı abartısız hafif baklavalar belli olmuş şekilde,

Yağlı olarakta biraz göbek yani klasik Türk kası ...
bir çok kişi göbekli türk kası olmak istemez. fit bir vücut tercih edilir bence sorunu değiştirmeliydin. iri yarı yarışmacı vücudu ile fit bir vücut deseydin bence çok daha güzel bir soru olurdu bu durumda yarışmacı olcak kişi bile fit vücut der.

saçma sapan bir soru

hamburger forumu olsa burası cevap gene değişmez ! kaldı ki burası vucut gelişme forumu

şişman yağlı iyidir diyen 44 kişi ya madde etkisi altındadır yada şişmanlığın ne demek olduğunu bilmiyordur.

Yağ oranı düşük,dışarıdan bakınca hayvani bir cazibesi olan bir vücut :)

şişman yağlıyı işaretleyen biri yoktur dedim ama bayağı varmış. onlar da şişman yağlı olduğu içindir.
tabi ki zayıf kaslı vücut:D

Back
Yukarı