İyi bir antrenör mü yoksa iyi bir salon mu ?

bence salon çünkü antrenörler pek fazla ılgılenmıyo ama hareketlerı kendı mantıgınla olusturablırsın bellı bır sureden sonra baslangıc ıcın antrenor daha sonrası spor salonu demek dogru olur galıba :D

İkisi de çok önemli bir etken. Benim gittiğim spor salonu da aynı şekilde hocaya güvenim yok. Salondaki uzun süredir gelen abiler var aram iyi olanlar arkadaşlarım da var bayağıdır tanıdığım onlardan sürekli bir şeyler kapma çabasındayım. Salon da çok iyi sayılmaz beş para etmez ama mecburen gidiyorum. Yakın çevrede güzel salon yok en iyisi bu eve 5dk uzak yorgunken fazla yürüyesim gelmiyor :) Sonuç olarak hoca ilgilenmiyorsa programına sağdık kalırsan gelişimin uzun sürer hele kendi menfaatlerini düşünen birisiyse para kazanmaya bakar gelişimini yavaş ister bu yüzden araştır bol bol yeni şeyler dene ben sürekli araştırıyorum sonuç alırsın emin ol :)

başlangıç için antrenör,sonrası için salon önemlidir.

antrenör salondan çok daha önemli, en azından yıllarca boşa kürek çekmene engel olur. antreman rutini düzene girer. bence sadece başlangıçta değil sürekli olarak antrenörün önemi büyüktür. ileriki aşamalarda da iyi bir antrenör gözetiminde zayıf kalan yanlar daha iyi saptanabilir program düzene sokulabilir.hatta antrenör partner olursa çok çok daha mükemmel olur.

Son düzenleme:
başlangıç aşamasında tabi ki de antrenör önemli çünkü başlangıç aşamasında her hareketi doğru ve nizami yapmak öğrenilmeli, nasıl başlarsan öyle gider başlangıç aşamasında dumbell bile iş görür ama ilerleyen zamanda tabi ki iyi bir salon daha önemli

İyi salon daha iyidir,hareketleri doğru yapınca kimseye ihtiyaç kalmaz :D

Back
Yukarı