• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

İstanbul'dan 38 Yaşında Bayan Kuaförü Gym Hastası Barbar

cLuBbEr59 dedi:
ama ben resimleri göremiyorum :(( sanirim güncellenmesi gerekiyor :)

Ancak kendisi tekrar foruma girerse resimleri güncelleyebilir, bizim yapabileceğimiz bir şey yok malesef.

Spora başlama hikayenizi okumuş birisi olarak tek kelimeyle BRAVO :idea: Yarışmaya katıldınız mı? Katılmadıysanız bence hiç beklemeyin :)

The Barabarian CoNaN başlamadan önce çekilmiş bi resminde vardı ilk sayfadaki resimler arasında onuda koysan, yeni başlayan arkadaşlara çok iyi motivasyon olur diye düşünüyorum :) Cidden imkansızı başarmışsın, tebrikler.

yasim sizden ufak oldugu icin size conan abi diye hitab edecegim :) abi helal olsun ,resimleri inceledim definisyon cok iyi vücud cok estetik görünüyor.baslama hikayenide okudum.azmin elinden hicbirsey kurtulamaz,resimlerin bunu kanitliyor.irilesip,ölcü kazanirsan dahada iyi olacaksin,bu azimle onuda basarirsin helal olsun ... saygilar.....

BENDE İRİ OLMAK İSTERİM AMA ....

Evet kardeşim bende iri ve definisyonlu olmak istiyorum fakat . Doğal yollarla bu imkansız o yüzden ileride karşılaşacağım problemleride hesaplayarak böyle Atletik devam ediyorum yememe içmeme dikkat edip antrenmanları aksatmıyorum ..
Ne Amino asit ne Cereatin nede protein tozu hiç bir şey kullanmıyorum sıfır suplement sıfır ilaç sıfır destek Tavuk göğsü Bonfile yumurta beyazı yulaf prinç lapasu ve Salatalık ... Şeker sıfır .....

amino, protein ve creatin den öcüymüş gibi bahsetmişsin. bari bu doğal suplementlere değilde steroidlere vurgu yapsaydın.

zaten bilmeyen insanlar bunları ilaç katogorisine sokuyorlar....

fırat 26 dedi:
peki siz ceratin aminoasit v.s... bugune kadar neler kullandınız bunlarıda yazarmısınız

Ben bahsettiğiniz suplementlerden öcü gibi bahsetmedim ... sadece bana sorulan "fırat 26" tarafından sorulan soruya cevap verdim..... dileyen dilediğini kullanır Vucutta hayatta kedisinin herkesin yaptıklarına ve yapacaklarına SAYGILIYIM....

The Barabarian CoNaN dedi:
fırat 26 dedi:
peki siz ceratin aminoasit v.s... bugune kadar neler kullandınız bunlarıda yazarmısınız

Ben bahsettiğiniz suplementlerden öcü gibi bahsetmedim ... sadece bana sorulan "fırat 26" tarafından sorulan soruya cevap verdim..... dileyen dilediğini kullanır Vucutta hayatta kedisinin herkesin yaptıklarına ve yapacaklarına SAYGILIYIM....

resimlerini dikkatle inceledim açıkcası içimden geleni söylemem gerekirse definasyona göğüslere falan lafım yok ama 12 senede kollar sanki ufak gibi yani kollar o vücudda biraz sırıtmış he birde kanatlar tabi , kanatlar genetik oalrak sanırım fazla aşşadan başlamıyor öyle olsa çok daha iyi dururdu , ama hakkını veriyorsun tebrkler

Abi hikayenizi okumak yeni nasip oldu.Tahmin ediyorumki onca olumsuzluklara rağmen böyle bir başarı göstermeniz sadece bu forumda bile bir çok insana örnek teşkil etmiştir.Şu an beni görmüyorsunuz ama ben ayakta alkışlıyorum :D

benim anlamadım şuan o vücutlu halindemisin yoksa teknedeki fotodaki halin mi.Diet bu kadar değiştirmez insanı o ara yapmıomuşsun gibi geldi.Tebrik ediyorum ama çok güzel vücut varmış

en iresimleriniz varsa görmek isterim bu resimler 2006 ya ait sanırım

Back
Yukarı