İp atlamak mı Koşmak mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erjan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

erjan1

Üye
Arkadaslar kosu ıle pek aram yok ıp atlamak daha faydalı denıyor sızcede oylemı ustelık ben ıp atlarken vucudda sankı daha bı yanma hıssedıyorum. yakında yag yakıcı da alıcam acaba yag aykıcı + ıp atlamak yeterlı olurmu 7-8 kılo vermek ıcın ?

Yeterli olmaz.Carido yu tek bir hareket ile sınırlandırmayız,vücut alışr kısa bir süre sonra ve tepki vermemeye başlar.Çeşitliliği arttırmak şart bu tarz egzersizlerede.Çünkü her hareketin vurduğu yer ayrıdır.

Ağırlık çalışmalarının yanında sadece 1 hareketin yeterli olduğunu düşünüyorum.

Koşu yapmak yapmak gerekir. Yağ yakımı zaten ort 20. dakikadan sonra başlıyor , 20 dakikaya kadar karbonhidratlarınızı tüketir vücut , sonra yağ yakımına geçer. Hem düzenli koştuğunuz zaman sadece yağ yakımı değil aynı zamanda kondisyon kazanırsınız.

"demircan256" dediği gibi 2-3 hareketle yaprasan kardioyu daha iyi olur. ÖRNEK: (biraz tempolu yürür sonra koşarsın sonra ip atlarsın)

Kosmak onemlı zayıflamak ıcın . Zayıflamanın harıcınde dayanıklılıkta kazandırır . İp atlamakta cok ıyıdır kondısyon arttırır hızlanırsın vesaire . 2 sini birlikte yapmaya calıs . Kolay gelsın

ikisinide yapmalısın bence.

Back
Yukarı