Desperate81
Yeni Üye
salı gunu 1 lbs whey siparisi verdim geceye kargoya verildi takip edemiyor muyuz acaba ne zman elime ulasır
salı gunu 1 lbs whey siparisi verdim geceye kargoya verildi takip edemiyor muyuz acaba ne zman elime ulasır
iherb.com aldım
beyler bugun elime ulastı 1 haftada geldi
2lbs 80 tl izole protein var burada..değmez bence strese girmeye..dışarda 40 usd+ 4 usd : 44 usd *1,6 = 71 tL. 10 Tl için anlamı yok stress yapmanın..
1 lbs sadece 14 dolara mal oldu bana fiyatlar tam olarak yarısı iherb e devam
Airmail de elimizden gidecek sayenizde. Susun yahu susun be
susmakla olacak işdeğil ...bu sözünüzle distributörler bu sayfayı okuyor da airmail ile gelen gönderiler de yasaklansın diye uğraşıyormu sanıyorsunuz ?
bahse konu site dışında daha onlarcası bu öntemle dünyanın heryerine gönderi yapıyor zaten..buradakiler de o siteleri ve ülkemize gödneri yapıp yapmadıklarını 3 sayfadan oluşan bu forumu okuyunca mı harekete geciyorlar diye düşünüyorsunuz..
Merhabalar,
Bodybuilding.com'dan yaklaşık 2 hafta önce DHL global mail ile bir sipariş verdim. bana başı GM ile başlayan yanında da 18 haneli bir izleme numarası verdiler, 2 haftalık süreç geçti, son 1 haftadır kargo aynı yerde görünüyor. BB.com'dan aynı yöntem ile sipariş veren arkadaşlar, bana nasıl bir sonuç ile karşılaştıklarını anlatabilirler mi? Kargolarınız elinize ulaştı mı?
Kargonun şu anda Türkiye'ye gelip gelmediğini anlamak için PTT, gümrük falan aramadığım yer kalmadı, sonuç yok. Türkiye'de air mail ile gelen kargomu telefon ile sorabileceğim bir numara biliyor musunuz. Yardımlar için şimdiden teşekkürler, arkadaşlar.
Bu arada benim kargonun durumu:
http://webtrack.dhlglobalmail.com/?trackingnumber=GM15318100419891223
1.75 lbs hyrowhey alsam gelir mi acaba airmaille.
iherb e baktım öle bi seçenek yok bu arada,bb.com da da yok.
netrution un air mail i ise 15 dolar
susmakla olacak işdeğil ...bu sözünüzle distributörler bu sayfayı okuyor da airmail ile gelen gönderiler de yasaklansın diye uğraşıyormu sanıyorsunuz ?
bahse konu site dışında daha onlarcası bu öntemle dünyanın heryerine gönderi yapıyor zaten..buradakiler de o siteleri ve ülkemize gödneri yapıp yapmadıklarını 3 sayfadan oluşan bu forumu okuyunca mı harekete geciyorlar diye düşünüyorsunuz..