İnternational Air Mail hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPOGAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
susmakla olacak işdeğil ...bu sözünüzle distributörler bu sayfayı okuyor da airmail ile gelen gönderiler de yasaklansın diye uğraşıyormu sanıyorsunuz ?

bahse konu site dışında daha onlarcası bu öntemle dünyanın heryerine gönderi yapıyor zaten..buradakiler de o siteleri ve ülkemize gödneri yapıp yapmadıklarını 3 sayfadan oluşan bu forumu okuyunca mı harekete geciyorlar diye düşünüyorsunuz..

Airmail de elimizden gidecek sayenizde. Susun yahu susun be

International Airmail Not Available
bu seçenektemi kalktı arkadaşlar i herb de

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:22 ----------

1350 gram dan yukarısına vermiyormuş tamamdır.

susmakla olacak işdeğil ...bu sözünüzle distributörler bu sayfayı okuyor da airmail ile gelen gönderiler de yasaklansın diye uğraşıyormu sanıyorsunuz ?

bahse konu site dışında daha onlarcası bu öntemle dünyanın heryerine gönderi yapıyor zaten..buradakiler de o siteleri ve ülkemize gödneri yapıp yapmadıklarını 3 sayfadan oluşan bu forumu okuyunca mı harekete geciyorlar diye düşünüyorsunuz..

cok dogru soylemişsin kucuk kemik...herkes malesef tek yurtdusundan mal getiren bir tek bu sitedeki 50 kişi var zannediyor ...

Merhabalar,

Bodybuilding.com'dan yaklaşık 2 hafta önce DHL global mail ile bir sipariş verdim. bana başı GM ile başlayan yanında da 18 haneli bir izleme numarası verdiler, 2 haftalık süreç geçti, son 1 haftadır kargo aynı yerde görünüyor. BB.com'dan aynı yöntem ile sipariş veren arkadaşlar, bana nasıl bir sonuç ile karşılaştıklarını anlatabilirler mi? Kargolarınız elinize ulaştı mı?

Kargonun şu anda Türkiye'ye gelip gelmediğini anlamak için PTT, gümrük falan aramadığım yer kalmadı, sonuç yok. Türkiye'de air mail ile gelen kargomu telefon ile sorabileceğim bir numara biliyor musunuz. Yardımlar için şimdiden teşekkürler, arkadaşlar.

Bu arada benim kargonun durumu:

http://webtrack.dhlglobalmail.com/?trackingnumber=GM15318100419891223

Merhabalar,

Bodybuilding.com'dan yaklaşık 2 hafta önce DHL global mail ile bir sipariş verdim. bana başı GM ile başlayan yanında da 18 haneli bir izleme numarası verdiler, 2 haftalık süreç geçti, son 1 haftadır kargo aynı yerde görünüyor. BB.com'dan aynı yöntem ile sipariş veren arkadaşlar, bana nasıl bir sonuç ile karşılaştıklarını anlatabilirler mi? Kargolarınız elinize ulaştı mı?

Kargonun şu anda Türkiye'ye gelip gelmediğini anlamak için PTT, gümrük falan aramadığım yer kalmadı, sonuç yok. Türkiye'de air mail ile gelen kargomu telefon ile sorabileceğim bir numara biliyor musunuz. Yardımlar için şimdiden teşekkürler, arkadaşlar.

Bu arada benim kargonun durumu:

http://webtrack.dhlglobalmail.com/?trackingnumber=GM15318100419891223

bi kere kargon air mail ile geliyor diyorsun sonrada dhl linki vermişssin bu farkı bile bilmiyorsun henüz. burası bodybuilding.com ile de alakası yok. elinde numaran var linkin var bekleyeceksin kargonu yada dhl i arayacaksın.

1.75 lbs hyrowhey alsam gelir mi acaba airmaille.

iherb e baktım öle bi seçenek yok bu arada,bb.com da da yok.

netrution un air mail i ise 15 dolar

Son düzenleme:
1.75 lbs hyrowhey alsam gelir mi acaba airmaille.

iherb e baktım öle bi seçenek yok bu arada,bb.com da da yok.

netrution un air mail i ise 15 dolar

Sanki yeryüzünde internetten protein tozu siparişi veren tek kişi senmişsin gibi heryere spam mesaj gibi aynı şeyleri yazmışsın. Amacın derdin nedir ? Felç olmuş iherb olayını komple yok etmek için sabote mi ediyorsun birşeyleri kendince ?

Valla söyleyecek kelime bırakmıyorsun. Sayenizde iherb'i de yasaklarlar, hörbhörb'ü de yasaklarlar.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 04:56 ----------

Yahu ALLAH aşkına susun be güzel kardeşim. ALLAH aşkına susun. Bir bildiğimiz var bizim de. Ne diye ısrar ediyorsun? Gören olur, duyan olur. Niye anlamak istemiyosunuz güzel kardeşim?

Back
Yukarı