İnsanity yapıyorum. Beslenmem nasıl ?

DganC.

Üye
İnsanity programını uyguluyorum. 168 boy 63 kilo %18 yağ mevcüt vücudumda. Öyle bodyciler gibi şişmek değilde fit ve baklavalı bir vücut istiyorum

Protein ağırlıklı beslen önerisi almıştım , doğrumu yapıyorum ?
Beslenmem ;

sabah : 3 yumurta , 500ml yağsız süt , 4 dilim peynir , 2 dilim pastırma 1 dilim ekmek

Öğlen: tombalıklı salata

Akşam : 4 köfte kadar et yanında ekmek yerine pilav veya makarna oluyor.

Gün içersinde 3 te ara öğünüm var + 2.5litre su

Sizce nasıl ?

biraz açabilirmisiniz bunu. Antremandan sonra yaktığımı kuruyemişle geri almazmıyım vea diğer yağlı yiyiceklerle.

1-AMAC YAG YAKIM
karbonhidratı kesiceksin,karb kaynakların meyve,kuruyemis
yag kaynakların omega 3 kaynakları(cig bagdem,ceviz,zeytinyagı)
protein kaynakları (tavuk gogsu,ton balık,yagsız biftek)

2-AMAC KAS INSA ETMEK
karbonhidrat (gun icinde kompleks karbonhidrat(pirinc bulgur) ant hemen soımnra basit karbonhidrat
yag alımı(omega 3,hayvansal yag karışık)

ana hatlarıyla yazıyorum araştırırsan forumda aradığın cevapları bulursun

1-AMAC YAG YAKIM

2-AMAC KAS INSA ETMEK
karbonhidrat (gun icinde kompleks karbonhidrat(pirinc bulgur) ant hemen soımnra basit karbonhidrat

Teşekkür ederim. Benim amacım %18 olan yağ oranımı %7 e kadar indirmek

sanırım insanity olarak shaun_t programını yapıyorsun cok uzun süre yaptım ciddi kondüsyon ve efor istiyor super bir program kesinlikle dogru secim diyorum yag yakımına gelince yagı kesmek yag yakımı anlamına gelmez saglıklı yaglar aldıgın sürece yag yakımına ciddi etkisi vardır komğleks kh lerde almalısın mutlaka

sanırım insanity olarak shaun_t programını yapıyorsun cok uzun süre yaptım ciddi kondüsyon ve efor istiyor super bir program kesinlikle dogru secim diyorum yag yakımına gelince yagı kesmek yag yakımı anlamına gelmez saglıklı yaglar aldıgın sürece yag yakımına ciddi etkisi vardır komğleks kh lerde almalısın mutlaka

Evet , Shauna nın programı. Gerçektende sağlam efor isteyen bir program.

ilk haftamı bitirdim. geriye kaldı 56 gün. Amacım %18 yağ seviyemi %10 un altlarına indirmek

Evet , Shauna nın programı. Gerçektende sağlam efor isteyen bir program.

ilk haftamı bitirdim. geriye kaldı 56 gün. Amacım %18 yağ seviyemi %10 un altlarına indirmek

beslenmene de dikkat edersen istedigin ölcülere kavusursun kolay gelsin

beslenmene de dikkat edersen istedigin ölcülere kavusursun kolay gelsin

Aklıma çok takılan bir soru var oda ne zaman yapıcağım. Şuan 8. günümübitirdim insanity de ve hepsindesabah saatinde yaptım. Uyandım bir kaç atıştırma 500ml su ve spor ardında 30 dk içerisinde bol proteinli kahvaltı. Peki bu sabah saati doğrumu ?

Ben akşamda yapabilirm ilkindide gecede. Önemli olan en faydalı olcağı zaman. Siz hangisini önerirsiniz ?

Aklıma çok takılan bir soru var oda ne zaman yapıcağım. Şuan 8. günümübitirdim insanity de ve hepsindesabah saatinde yaptım. Uyandım bir kaç atıştırma 500ml su ve spor ardında 30 dk içerisinde bol proteinli kahvaltı. Peki bu sabah saati doğrumu ?

Ben akşamda yapabilirm ilkindide gecede. Önemli olan en faydalı olcağı zaman. Siz hangisini önerirsiniz ?

nasıl ne zaman yapacaksın anlamadım acıklarmısın lütfen eger cardıo diyorsan sadece biras protein alıp yapabilirisn sabahları saat kacta yapıyorsun?kimine göre fayda olarak cardıonun sabah oldugu yönündedir ama bu konuda tam bir bilimsellik yoktur sabah yaparsan gün boyu metabolizman daha iyi calısır hızlanır ama gece yanlıstır
antrenman yapıyormusun?

nasıl ne zaman yapacaksın anlamadım acıklarmısın lütfen eger cardıo diyorsan sadece biras protein alıp yapabilirisn sabahları saat kacta yapıyorsun?kimine göre fayda olarak cardıonun sabah oldugu yönündedir ama bu konuda tam bir bilimsellik yoktur sabah yaparsan gün boyu metabolizman daha iyi calısır hızlanır ama gece yanlıstır
antrenman yapıyormusun?

sabah 5.30 da uyanıyorum. 1 porsiyon meyve 500 ml su içip insanity'e başlıyorum ( 40 dk antıreman) Program bittikten sonra 30 dk içerisinde kahvaltımı yapıp üniversite ye gidiyorum.

1-AMAC YAG YAKIM

2-AMAC KAS INSA ETMEK

Saglikli yaglardaki ornegin cevizdeki kcal miktari cok fazla degilmi burda gunluk kalori acigimizi kapatmiyacak mi?

sabah 5.30 da uyanıyorum. 1 porsiyon meyve 500 ml su içip insanity'e başlıyorum ( 40 dk antıreman) Program bittikten sonra 30 dk içerisinde kahvaltımı yapıp üniversite ye gidiyorum.
cok erken bir saat vücut daha uyanık bile degil

9 da dersim başlıyor. 7 de kahvaltı edip 8 de çıkmam gerekiyor.

saat uyusmuyor evet ama cok erken bir saat vücut kendini toplamadan spor yapıyorsun

Back
Yukarı