İnsanity ve 15 yaş

Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşındayım biraz fazlam var 3-4 kilo insanity yapmak istiyorum fakat antrenmanları tam yapabilirmiyim bilemiyorum.Sizce yapmalıyım ?

kas çalışırken kilo veriliyormu bunu nasıl açıklayabilirsiniz? ben biraz kiloluyum yaklaşk 10 kilo fazlam var ama kas çalışıyorum bu yağ yakarmı

Kilo öyle birden verilmez ideal olan 7 günde 1 kilo kas çalışırken kalori harcarsınız ama cardio kadar etkili olmaz kilo vermek istiyorsanız iyi bi diyet ve agır bi cardio ile ugraşın 10 kilo bendede var street workout yapıyorum gögüs günü 60 şınav tek sorun barfix 10 dan fazla çekmeiyorum :D

Kilo öyle birden verilmez ideal o
lan 7 günde 1 kilo kas çalışırken kalori harcarsınız ama cardio kadar etkili olmaz kilo vermek istiyorsanız iyi bi diyet ve agır bi cardio ile ugraşın 10 kilo bendede var street workout yapıyorum gögüs günü 60 şınav tek sorun barfix 10 dan fazla çekmeiyorum :D

ya bende şınav çekemiyorum bu sorunu nasıl hallederim çekeyim diyorum kollarım acıyor veya hiç egilemiylrum.

ya bende şınav çekemiyorum bu sorunu nasıl hallederim çekeyim diyorum kollarım acıyor veya hiç egilemiylrum.

Diz üstüyle başla olmuyorsa duvar şınavı çek normal tam nizami şınav çekene kadar ilerle ilk başta duvar şınavı sonra diz üstü bunun süresini sen ayarla örnegin 1 ay duvar şınavı çekersin yavaş yavaş egimini azaltırsın kısacsı belli bi süre sonra iki sandalye yardımıyla çekersin ondan sonra nizami dene kaçtane çeke biliyorsan çek baktın seni sarmıyor diz üstü çek diz üstü yapıcaksan onuda 1 ay yap sonrası gelir ben önceden 5 tane mekik zor çekerdim şimdi 80 90 civarı aralıksız gidiyorum zorlarsam 100 ve üstünü buluyor tabi biraz antrenman yaptıktan sonra :D

Back
Yukarı