tLg
Yeni Üye
ince bilek iyidir önkolları geliştirdiğinde kalın bir bileğe göre daha iyi durur![]()
bel ve gogus kadar ıyı gosteremez heralde

ince bilek iyidir önkolları geliştirdiğinde kalın bir bileğe göre daha iyi durur![]()
peki bu bölgeyi güçlendirmek için ne tür çalışmalarar yapabiliriz ? Ben özellikle çok sert yumruk atmak istiyorum. daha güçlü yumruk atmak için ne yapmalıyım ?
bel ve gogus kadar ıyı gosteremez heralde![]()
Genelde bu hata sık yapılır iki kişi iddalaşır ve eklem bölgesi soğukken adele soğukken aniden zorlanmaya maruz bırakılır.
bundan sonraki süreçte bileğin en zayıf olduğu yerde yada loka bir ağrı oluşur bu ağrı kemikten gelen sızı yada eklemden gelen çıkacakmış gibi ağrıdır. bilekçilerinde dahil bu bölgesi incedir ve bu bölge yoğun kaslanıp kalınlaşamaz hareket kabiliyeti yok olur. incedir fakat tendon ve direnç olarak en yoğun bölgedir kilolarca ağırlığa dayanabilir
elimize ne kadar kalın bir eldiven takmalıyız?aslına bakarsanız saat takılan yerdeki kemikler kalınlaşabiliyor ben çok araştırdım bulduğum bir şeyi denedim ve faydasını gördüm , bir gazete alın onu katlayıp duvara bantlayın , sonra elinize bir bileklik takın ( bileğinize değil elinize ) sonra vurabildiğiniz kadar sert vurun , bu çalışmayı sürekli yapın , bu çalışma bilekteki hücreleri uyarır , ordaki hücreler yaşadıkları acıyı azaltmak için büyümek zorundadır , bu süreçte kalsiyum almayı ihmal etmeyin, bu arada bu çalışma hiçte kolay değildir oldukça kalın bi gazeteyle başlayın alıştıkça sayfaları birer birer yırtarsınız