İlla Spor Salonu Şartmı ?

kalkan333

Yeni Üye
Arkadaşlar çok sağlam vücüt yapabilmek için illa spor salonu şartmı

yoksa ev e halter dumbel barfix demiri alarakta çok sağolam vücüt yapabilirmiyim ?

Spor Salonundaki Ekipmanları Eve Alırsan Şart Değil

90 deerece acılı bench sehpan bir tane düz sehpa 1 tane uzun bar 1 atne z bar 2 tane kısa bar ve bunlara daklıcak döküm plakalar olursa beslenmene dinleneme dikkat edersen güzel gelişrisin

herahglde hayatında hıc spor salonu görmedığın için bana bu cevabı verdın böyle alaycı bi şekilde cevap yazma cevap yazıcaksan forumda olsa bile insanı kızıdırıyor

Sağolun arkadaşlar ben evde gelebileceğim en üst düzeye geldikten sonra spor salonuna gitmeyi düşünüyorum

Tabiki şart bunu sende biliyorsun...Bu arada vicut'dan vücüt'e terfi etmişsin tebrikler biraz daha zorlarsan vücut diyebilceksin...
hahaha hiç güleceğim yoktu :D ''vicut'dan vücüt'e terfi etmişsin tebrikler biraz daha zorlarsan vücut diyebilceksin...'' :D

bende evde çalışıyodum geçen ay salona başladım çok fark var bence salon çok daha iyi

hahaha hiç güleceğim yoktu :D ''vicut'dan vücüt'e terfi etmişsin tebrikler biraz daha zorlarsan vücut diyebilceksin...'' :D

:D okadar ayrıntıya girmeyelim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:44 ----------

bende evde çalışıyodum geçen ay salona başladım çok fark var bence salon çok daha iyi

haklısın evde olacak iş değil bunlar

Back
Yukarı