ağırlık çalışmalısın özellikle bacak egzersizleri iyi oluyor bayanlar için
Teşekkürler o tam olarak hangi hareket yerde oturup dizleri hafif kirip mekik gibi olan miAyaklar hafif kırarak yapılan twister germe hareketinin etkisini çok gördüm. Ciddi sıkılaşma yapıyor.
Tamam şimdi anladım afedersiniz teşekkür ederim denicemŞu alet! Omuz ve göğüs bölgesi sabit, beli olabildiğince çevirerek hatta dizleri hafif kırıp daha fazla çevirerek ciddi sıkılaşma yaratıyor.
karın egzersizlerinin etkisi çok az olursa olur. yağ yakımı için en önemli şey yapılacak kardiyolar ve beslenme şekli ile en iyi sonuca ulaşabilirsin. ağırlık antremanı sonrasında yapıcağın 20 dakikalık bir kardiyo bile sonuca ulaştırabilir ve o mekik gibi egzersizlerden 5 10 kat dahaf azla verim sağlar![]()
Onun o kadar faydası oluyor mu yahu karin calismamiz gerekmez mi[DOUBLEPOST=1493495549][/DOUBLEPOST]Eğer salona gidiyorsan imkanın varsa haftada 2-3 seans 45 dakikalık spinning yap. en hızlı ve kesin sonuç.![]()
Sadece beslenmeyle mumkun degilki ustune birde yag tabakasi olursa nasil belirginlesicek kiSize söyleyeceğim tek şey BESLENME.
Ben karın çalışmıyorum ama karın kaslarım var şu aralar bulkta olduğum için hepside tam belirgin degıl ama bulk yapmasam sadece beslensem çıkmaması imkansız.
Hocam sen full sağlıklı gıdalar yersen yağ oranın ona bağlı olarak düşecek.Onun o kadar faydası oluyor mu yahu karin calismamiz gerekmez mi[DOUBLEPOST=1493495549][/DOUBLEPOST]
Sadece beslenmeyle mumkun degilki ustune birde yag tabakasi olursa nasil belirginlesicek ki
Mantikli teşekkür ederimHocam sen full sağlıklı gıdalar yersen yağ oranın ona bağlı olarak düşecek.
Şu alet! Omuz ve göğüs bölgesi sabit, beli olabildiğince çevirerek hatta dizleri hafif kırıp daha fazla çevirerek ciddi sıkılaşma yaratıyor.
Aynen oyle ben o yuzden genelde 15 dakika kardiyo sonrası ağırlığa geçiyorum direk sonra belki en son 10 dakika biraz daha yuruyorumBu çoğu spor salonunda yok artık, tehlikeli bir hareket omurlar da kireçlenmeye sebep olabiliyor.[DOUBLEPOST=1493500889][/DOUBLEPOST]Kesinlikle uzun kardiyolardan uzuk durun, onun yerine kısa intrvl antremanı öneririm ayrıca sıkılaşmak veya kilo vermede kardiyoya odaklanmak yerine ağırlık antremanına odaklanılmalı bu sayede daha verimli sonuçlar alınabilir. Önemli olan tartı değil, ayna ve ölçü.
Aynen oyle ben o yuzden genelde 15 dakika kardiyo sonrası ağırlığa geçiyorum direk sonra belki en son 10 dakika biraz daha yuruyorum