Öncelikle herkese iyi forumlar.Forumda da yeniyim bilmiyorum konuyu heralde doğru yere açmışımdır umarım...Eğer bi yanlışlık yaptıysak afola.Öncelikle şunu belirteyim bodybulding de belli bi tecrübe edinmiş arkadaşlar bana yardımcı olursa onlara şimdiden verecekleri cevapları için teşekkür ederim.Ben bodybuldingi 2009 senesinde yapmaya başladım 1-1,5 sene gibi bi süre zarfında yaptım her ne kadar doğru insanlar arasında olmasamda yaptım.Belli bi hacim ve kütleye sahip oldum fakat ''antrönörüm'' diye kendini tabir eden şahıs beni çok yanlış yönlendirdi.Yönlendirmeleri sonucunda tam 3 cerrahi operasyon geçirdim.Geçen süre zarfında artık kullandığım ilaçlardanmıdır nedir kütle olarak aldığım kilolarım yağa dönüştü velhasıl göbeğim felan yani hepsi kontrolden çıktı.Tekrar doktorumada başvurarak spora başladım.1,5 aydır yapıyorum ve 90 kılodan 84 kıloya düştüm(suplamentsiz ve doğru beslenerek) şimdi beraber spor yaptığım partneriminde dayatmasıyla bir yağ yakıcı almaya karar verdim.İki yağ yakıcı var aklımda biri Ultimate Nutrition CLA 1000 mg diğeride WEIDER L-Carnitine 500
şimdi bu ürünlerden kullanan ve tecrübe edinmiş arkadaşlarımın bu konuyu cevaplamalarını istiyorum.(Tabiki şeker,unlu mamüller,tuz dan uzak duracagım tek başına yağ yakıcının faydasının olmayacağını bende biliyorum)
ÖLÇÜLER
Omuz :122
Göğüs :107
Kol : 35
Bel :99
Kilo :84
şimdi bu ürünlerden kullanan ve tecrübe edinmiş arkadaşlarımın bu konuyu cevaplamalarını istiyorum.(Tabiki şeker,unlu mamüller,tuz dan uzak duracagım tek başına yağ yakıcının faydasının olmayacağını bende biliyorum)
ÖLÇÜLER
Omuz :122
Göğüs :107
Kol : 35
Bel :99
Kilo :84