İki senelik değişim...65 to 73 kg

@ulaire @Huso93 @respect2us.23 @goodfellas9 arkadaşlar hepinize teşekkür ederim beni takip ettiniz...destek oldunuz umarım benim bu kadar zamanda yapmış olduğum şeyler gençlere bir motivasyon kaynağı olmuştur. irade , kararlılık , azim bunlar başarıya giden yolda en önemli şeyler , kendinize hedefler koyun her zaman , bazen zorluklar mutsuzluklar olsada duvar örer gibi küçük tuğlalarla üstüne koyarak gidin...bu spor insana disiplini iradeyi ve mücadele etmeyi öğretiyor. kendinize olan ispatınız nereden nereye geldiğinize baktığınızda kendinize olan saygınız en büyük değerdir. herkese sevgiler saygılar.

herkese tekar selamlar....evet arkadaşlar şu an 72.5kg seviyesinde kendimi sabitledim kesinlikle şeker una vs...abanmadım bunun neticesi olarakta kapanmadım...hatta yarışma için uyguladığımız su ve karb diyeti vucudumda anabolik bir etki yaptı....sanırım bu tarz şoklamalar 6 ayda bir yapılabilir ve inanılmaz bir anabolik etkisi oluyor formun 2.sayfasında sırt formumu paylaştığım bir video vardı...şu an yaklaşık 1.5 aydır natürel olmama rağmen ve kilom daha düşük olmasına rağmen sırt formum çam ağacı olmaya yakın aşağıda sizlerle paylaştım...hepinize sevgiler saygılar

murat akkoyunluya seni benzeten oldumu :)
53f20a3d615dba16b00b85d4.jpg

Back
Yukarı