Anladım kardeşim peki diyelim kendimi antreman sonu kötü hissetmiyorum o zaman tüketmezsem daha mı iyi olur ? Çünkü orda yazan tüm suppları kullanıcam bir hayli yatırım yaptımProgrami uyguladim, antrenman sonrasi kesinlikle basit seker yemelisin en azindan bu program icin cunku son haftalarda yani low carbta antrenman sonrasi sekerim o kadar dusuyordu ki gozlerim karariyordu beslenme programini kendine gore duzenle antrenman sonu basit sekeri almani en azindan bu program icin tavsiye ediyorum l. Bu arada programda 6 haftada 8 kilo verdim yag oranim 20 lerden 11-12ye dusmustu.
Googleye Jim Stoppani 6 week fatloss yaz cıkar , fakat ingilizce programMerhaba. Bu program nasıl bir program acaba açıklar mısınız biraz. Teşekkürler.
http://www.bodybuilding.com/fun/lebrun19.htmGutamine ile kreatini bir arada almayin mi,allah askina boyle komik seyleri nerden buluyorsunuzda inaniyosunuz
daha önce de yaptım düşük karbı , ne yazık ki kabızlıktan haberdarım ... Kreatini ant öncesi 4 gr , ant sonrası 4 gr alıyodum . Glutamini de ant sonrası 5 gr , yatmadan 5gr alıyorum . Yanlıs mı yapıyorum