beyler yapılışı pratik ve maddi olarak cebinizi zorlamayan bir öneride bulunucam üstelik diyettir. ben her zaman yapamasamda bu değerlere yakın yerim;
sabah öğünü(kahvaltı): 3-4adet haşlanmış yumurta sadece 1 sarısı, 1 domates 1 ton balığı(yağı süzün) 1 salatalık
veya
kellogs all bran 500 gram 6tl olan paketlerden alın.
30-40 gr all branı 300 ml süt ve balla karıştırın içine çok az tarçın serpin
all bran vitamin değerleri açısından en yuksek ürünlerden biri üstelik içindeki b6- b12 değerleride oldukça iyi.
bu iki seçenekten birini seçmek size kalmış gidininceleyin seçin.
öğle-akşamüstü öğünü
mutlaka tavuk veya et olmasına özen gösteriniz. (şahsen yanında ekmek yemediğiniz sürece gögüs etimi but mu kanat mı pek önemli olmadığı kanaatindeyim. bunun yanına pilav veya makarna. bu öğünü antremandan önce yiyeceğiniz için bol yemeye özen gösterin derim. ben bazen bu öğünde balık da yerim. hamsi mesela az yağlı tavada pişiririm. bol domates ve soğan off.
napıyosun sen diyenleriniz olabilir ama antreman öncesi yediğim için bie sakınca görmüyorum antremanda köpek gibi eritiyorum bunları. ve dediğim gibi kesnilikle ekmek yok.
antremandan sonra 50 gram fıstık. karışık meyve suyu.
veya
zeytin, peynir domates, 3-4 dilim salam
veya
açlık durumuna göre (vücudunuzu dinleyin mutlaka kalıplara sıkışmayın derim)
makarna yağsız haşlama bir tabak üstüne isteğe göre peynir veya ton balığı ekleyebilirsiniz.
veya
fazla aç değilseniz ve yeterli antreman yapmadığınızı düşünüyorsanız meyve yiyin armut, elma, karpuz, mandalina vs..
en önemlisi vücudunuzu dinlemek ben vucudu dinlerim ve yemek seçimimi ona göre yaparım arkadaşlar.
sabah öğünü(kahvaltı): 3-4adet haşlanmış yumurta sadece 1 sarısı, 1 domates 1 ton balığı(yağı süzün) 1 salatalık
veya
kellogs all bran 500 gram 6tl olan paketlerden alın.
30-40 gr all branı 300 ml süt ve balla karıştırın içine çok az tarçın serpin
all bran vitamin değerleri açısından en yuksek ürünlerden biri üstelik içindeki b6- b12 değerleride oldukça iyi.
bu iki seçenekten birini seçmek size kalmış gidininceleyin seçin.
öğle-akşamüstü öğünü
mutlaka tavuk veya et olmasına özen gösteriniz. (şahsen yanında ekmek yemediğiniz sürece gögüs etimi but mu kanat mı pek önemli olmadığı kanaatindeyim. bunun yanına pilav veya makarna. bu öğünü antremandan önce yiyeceğiniz için bol yemeye özen gösterin derim. ben bazen bu öğünde balık da yerim. hamsi mesela az yağlı tavada pişiririm. bol domates ve soğan off.

antremandan sonra 50 gram fıstık. karışık meyve suyu.
veya
zeytin, peynir domates, 3-4 dilim salam
veya
açlık durumuna göre (vücudunuzu dinleyin mutlaka kalıplara sıkışmayın derim)
makarna yağsız haşlama bir tabak üstüne isteğe göre peynir veya ton balığı ekleyebilirsiniz.
veya
fazla aç değilseniz ve yeterli antreman yapmadığınızı düşünüyorsanız meyve yiyin armut, elma, karpuz, mandalina vs..
en önemlisi vücudunuzu dinlemek ben vucudu dinlerim ve yemek seçimimi ona göre yaparım arkadaşlar.