Idmandan sonra 500ml gatorade (şişedeki maltodextrin orani 30g) daha sonra 300ml üzüm suyu içiyoum (30gr kadar glukoz var) sonucta kilo basina alinmasi gereken 0.8gr kadar carbo aliyorum toplamda 60gr benim kiloma göre.Tum bunlar kanda azalan glukojen oranini tekrar yuksetmek icin.
Ayrica idmandan sonra amino+whey+glutamine de kullaniyorum.
İdmanlar gece 10.30 da bitiyor.İdmandan 1 saat sonra ayrica yine protein ve kompleks carbo alin diyorlar ama bu mumkun degil gece 12 de makarna tavuk yemege baslamama imkan yok.Sonucta kas glukojenini dolduramiyorum sanirim.
Cunki idman sonrasi icilen uzum suyu ile idmandan 1 saat sonra alinmasi gereken kompleks carbo nun amaclari farkli biri kan digeri kas icin.
Ayrica karbonhidrat yuklenmesi yag yakımini ve kilo vermeyi buyuk oranda azaltir diye dusunuyorum.
Herseyi yapiyoruzda arada kiloyu nasil verecegiz hele gece 12 de yemege baslarsak bu duruma bi cozum bulamadim.
Birde ustune cardio calismasini iyice azaltin kas gelisimini yavaslatmasin diye bir cok yazida var forumda.Cardio yuda haftada 1 gune indirince ustune tam oluyor.

)