Merhabalar.Bu spora yeni başlayacağım.Aslında arada sırada stres atmak için gidiyordum salona.Bunu saymaya gerek yok sanırım.Yaş 18 boy:1.72 kilo 64.Aç yaşayarak 87 kilodan 64 e düşmüş bulunmaktayım.Haliyle egzersiz olmadan zayıflayınca vücudum resmen söndü.Şimdi kilo almam; Ama yağsız hacimlenmem gerek.Beslenme programımı sizinle paylaşıyorum.Eksikler veya düzeltilmesi gereken yerler varsa önerilerinizi bekliyorum.Öncelikle öğrenci olduğum için en basite indirgemeye çalıştım programı.Çünkü yemeklerin hepsini kendim hazırlamak zorundayım.
SABAH:08.00
4 Yumurta Beyazı
100 Gr. Light Peynir
3 Dilim Tam buğday Ekmeği
1 Domates ve salatalık
Ara Öğün:11.00
Bu öğünde henüz dersanede olduğum için dışarıdan hazır ve yağsız birşey almam gerek.Önerilerinizi bekliyorum.
ÖĞLE:14.00
300 Gr.Kırmızı veya Beyaz et
1 Su bardağından Bulgur Pilavı veya Makarna
Bol salata veya yoğurt
Ara Öğün:16.30
1 Elma
Akşam:19.00
Bol salata veya yoğurt
21.00 Antrenman-Öncesinde bir ölçek Whey
22.30 Antrenman sonrası bir ölçek whey+Meyve suyu
23.59 Yatmadan önce 1 kase yoğurt
Şimdi sorularıma gelelim.
1-) 300 Gr. et yerine bazı günler nugget yiyebilirmiyim? İçinde yağ varmıdır? Protein değeri iyimidir?
2-)11.30 daki ara öğüne öneriniz nedir? Dersanede olucam hazır bişeyler almalıyım dışarıdan.
3-)Antrenman sonrası genelde karbonhidrat açığı oluşur.İnsanlar genelde yemek yer bunu karşılamak için.Ama ben bu açığı meyve suyu ile karşılıcam.Yeterlimidir?
4-)Aminoasitte kullanacağım aynı zamandan.Hangi öğünler kullanmalıyım?
Önerilerinizi tavsiyelerinizi kısacası her türlü görüşü esirgemeyin benden.İyi forumlar
SABAH:08.00
4 Yumurta Beyazı
100 Gr. Light Peynir
3 Dilim Tam buğday Ekmeği
1 Domates ve salatalık
Ara Öğün:11.00
Bu öğünde henüz dersanede olduğum için dışarıdan hazır ve yağsız birşey almam gerek.Önerilerinizi bekliyorum.
ÖĞLE:14.00
Bol salata veya yoğurt
Ara Öğün:16.30
1 Elma
Akşam:19.00
Bol salata veya yoğurt
21.00 Antrenman-Öncesinde bir ölçek Whey
22.30 Antrenman sonrası bir ölçek whey+Meyve suyu
23.59 Yatmadan önce 1 kase yoğurt
Şimdi sorularıma gelelim.
1-) 300 Gr. et yerine bazı günler nugget yiyebilirmiyim? İçinde yağ varmıdır? Protein değeri iyimidir?
2-)11.30 daki ara öğüne öneriniz nedir? Dersanede olucam hazır bişeyler almalıyım dışarıdan.
3-)Antrenman sonrası genelde karbonhidrat açığı oluşur.İnsanlar genelde yemek yer bunu karşılamak için.Ama ben bu açığı meyve suyu ile karşılıcam.Yeterlimidir?
4-)Aminoasitte kullanacağım aynı zamandan.Hangi öğünler kullanmalıyım?
Önerilerinizi tavsiyelerinizi kısacası her türlü görüşü esirgemeyin benden.İyi forumlar