İşten sonra yorgunluk ve spor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ebayar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ebayar

Guest
Merhaba arkadaşlar, haftanın 3 günü zorunlu stajım var iş başı 8 paydos 5.30 işim otomotiv teknisyenliği, işten sonra vücudum direncini kaybediyor üstümde yorgunluk çöküyor antrenman yapasım var ama yorgunluktan sonra malesef o direnç kalmıyor. Nasıl çözümleyebilirim bu olayı paydosdan sonra kaslara nasıl enerji depolayıp gitmeliyim ve akşamları yapılan yorgunlukla beraber antrenman kas gelişimi gösterir mi?

paydostan mümkün olan en kisa zamanda antremanini yapmani tavsiye ederim.yok eve gittim biraz dinlendim koltuga bi uzaniim dedingin anda bitmisindir,ogün antremani unut derim.
kolay gelsin.

peki ya paydostan sonra karnım aç oluyor genellikle nasıl bir aparatif atıştırma yapmalıyım, antrenmandan sonra kaslara protein mi karbonhidrat mı takviye de bulunayım?

antremana zaten bos mideyle gitmen makbuldür.antreman sonrasi ise whey protein kullaniyorsan onu al kullanmiyorsanda sorun yok protein agirlikli bir ögün almalisin,KH da olmali.

antremana zaten bos mideyle gitmen makbuldür.antreman sonrasi ise whey protein kullaniyorsan onu al kullanmiyorsanda sorun yok protein agirlikli bir ögün almalisin,KH da olmali.

İlginiz için teşekkür ederim hocam.

Back
Yukarı