İşte çalışma programım öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar çalıştığım bölgeleri sadece anabaşlık olarak yazdım. Çalıştığım kas grupları birbirine uygun mu.Yorumlarınız bekliyorum

PAZARTESİ
Göğüs-Biceps

SALI
Dinlenme

ÇARŞAMBA
Bacak-Sırt

PERŞEMBE
Dinlenme

CUMA
Omuz-Triceps

CUMARTESİ-PAZAR
Dinlenme

Merhaba, bende aynı senin gibi çalışıyorum, her bölgeyi sadece bir kez çalıştırıyorum. acaba doğrumu yapıyoruz?

güzel haftada tek bölgeli idmanlarda yüksek performans sağlayıp iyi beslenirsen sağlam kütle elde edersin... şuan bende bu şekle geçdim yanlız sadece kanatla bacağı böldüm...

yani kanatla bacağı ayrı günlerdemi çalışıyosun. her bölgeyi haftada bir defa maximum ağırlıkla çalıştırıyorum. sadece omuzu az kilo çok tekrar çalıştırıyorum sizce doğrumu?

yani kanatla bacağı ayrı günlerdemi çalışıyosun. her bölgeyi haftada bir defa maximum ağırlıkla çalıştırıyorum. sadece omuzu az kilo çok tekrar çalıştırıyorum sizce doğrumu?

Omuz zaten az kilo çalışılıyor bildiğim kadarıyla...Bende omuzu hafif kilo çok tekrar çalışıyorum...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:59 ----------

omuz bacak yap.antrenmandan sonra karın ekle.

Omuz-bacak aynı gün bence çok ağır olur.Ben 1 defa omuz-bacak aynı gün girdim pek verim alamadım , aksine nerdeyse setleri yarıda kesecek noktaya geldim.

Bence bacak antremanı olduğu gün başka bölge girilmemeli.Beni acayip zorladı hemen tek güne aldım bacak antremanını...

bencede soyle yap. madem ki haftada tek bolge prensibiyle calısılıyor . ozaman gunlere böl
ptesi - gogus
salı - sırt - kanat
çars. - omuz
perş - biceps ve triceps
cuma - bacak e kalf

sonuc olarak haftada bir gun calısılır. aynı zamanda kasların birbirinden etkilenmesi sayesinde sekonder çalışma yapılır ki buda tembelliği onler. bendeki fark salı ve çarş. birleştiririm. birer sıra kayar. cumaya tekrar gogus koyarım. yani haftada 2 gun girmiş olurum. amacım goguste ilerlemek oldugu için boyle çalışıyorum. yada sende bir fark yaratıp kolları yayabilirsi. mesela gogus bic. sırt tric. gibi olabilir. kendine gore ayarla ama dinlenme anblamında gunde tek bolge iyidir. saygilarimla ...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:59 ----------

c.tesi pazar dinlenme olmalı. buna gore ayarla. karın egzersizlerinide en sona 10 dk. yı gecmemek ve sert calısmak kaydıyla ekle derim.

Back
Yukarı