İç Göğüs (Inner-pec) Gelişimi

gogus kasi tek parca degilmi . yani gogsun ortasindan omuza kadar uzanan tek parca bir kas yokmudur. bunu ic dis diye ayirmanin anlami ne

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:18 ----------

http://www.bodybuilding.com/fun/issa67abig.jpg

http://www.bodybuilding.com/fun/chestbig.jpg

bana biri burada ic gogusu gostersin bakalim nerde . gogus kasi tek parcadir .

iç-üst-alt göğüs diye ayrı kaslar yok zaten. burada kastedilen göğüs kasının (pectoralis majör) iç-üst-alt kısımlarıdır.

• Like
Reactions: uzk
peki incline dumbell press ile başlasak olur mu benim daha çok üst içte sorun var
incline dumbell press
inclline dumbell fly
flat bench dumbell press
böyle nasıl olur?

peki incline dumbell press ile başlasak olur mu benim daha çok üst içte sorun var
incline dumbell press
inclline dumbell fly
flat bench dumbell press
böyle nasıl olur?
eksik bölgeni enerjin tamken ilk sıraya koyman doğru.ayrıca iki press hareketinin arasına farklı açılı bir açış hareketi koyman tricepslerinin dinlenmesini sağlayacaktır. arka arkaya iki press hareketi yapmak ikinci press hareketinden tricepslerin yorulduğu için verim almanı zorlaştıracaktır. programın benim izlediğimle hemen hemen aynı.ben sadece bir hafta flat bench pressle baslıorum diğer hafta incline pressle başlıyorum.iyi verim aldığımı düşünüyorum.

Bunlar dışında dirseklerinizi göğüs düzleminiz hizasında çok yukarıya kaldırmayın.
Direklerinizi omuz hizanızda tutmaya çalışmak doğal değildir, bunun yerine dirseklerinizi biraz daha aşağıya çekerek kaburgalarınızla aynı hizada kalmalarına dikkat ediniz.
Bu sayede sakatlıkların önüne geçeceksiniz.

burayı tam anlayamadım ya, biraz açıklayabilir misiniz?

8 hafta uygulicam bu programi . Bence herkesin uygulamasinda fayda var çok etkili. Dün denedim ve memnunum.

Dumbell press 5x10
Incline dumbell press 5x8
Flat dumbell fly 5x10

Çeviri için teşekkürler.

8-9 aydir calismaktayim. Bir ara 2 ay boyunca sadece dumbbell ile calistim. Ondan once daha cok barbell ile. Simdi ise karisim yapiyorum. Yani soyle.

Flat bench barbell press
Incline bench dumbbell press
Cable crossover
...........................................
Incline barbell press
Flat bench dumbbell pres
Dips
---------------------------
Calismanin uzun surmemesi icin bazi hareketleri cikarttim. Fly gibi. Gogsun ortasi yine de cok belirgin degil. Kimisi de cable hareketleri cikartiyor diyor.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dun bu programa uygun basladim 5 set yapiyorum son seti haff girip girebildigin kadar giriyorum 2 ay surdureceim bakalim sonucu resim olarak bildiririm bu resim ilk antreman sonrasi ertesi gun cekilmistir
uqegeduj.jpg
yvuju6yt.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Dumbbell fly yerine elleri çapraz gecirerek middle cable crossover yapmak BENCE daha guzel... İc gogus yok diyen arkadaslarin da yapmasini tavsiye ederim. Gogusun icinde olusan o tatli aciyla anlarlar ic gogus varmi yokmu :D

bir süre bende bu içgöğüs olayına inandım ama sonra gördüm ki böyle birşey yok, olay şu genetik olarak göğsünüzün ortası kesik ise o zaman zaten iç göğüsten yana bir probleminiz olmuyor fakat eğer benim gibi genetik olarak iki göğsünüz birbirinden ayrı duruyorsa o zaman o boşluk zamanla doluyor yani belli bir hareket yok çünkü göğüs kasının yapısı zaten belli ,göğüs hacimlendikçe orta kısım doldu, ben bu orta kısmın dolması durumunun tamamen göğüs büyükdükçe olacağını idrak edene kadar tabi ki bir dünya saçma sapan hareket denedim...

Back
Yukarı