öncemi yag yakılır sonramı

arkadaşlar yeni başlayacagım sizce önce yag oranını %10 düşürmekmi mantıklı yoksa direk vg ye başlayıp sonradan kas kaybını göze alarakmı yag oranını düşürmek mantıklı . yag oranım %20 vardır diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım .

ben ilk önce yağları yaktım bu bana daha mantıklı geldi çünkü ufak bi göbek çıkıntısı bile moral bozabiliyor hem kas kaybınıda engellemiş oldum.şimdi 65 kiloyum 6 kilo yağ var vucudumda bundan sonra aldığım kilo kasa çevrilmiş oluyor ve beslenmeme dikkat ettiğim için yağ oranımda bu seviyede kaldı artmıyor.benim düşüncem önce yakmak daha mantıklı.

bence vg + yağ yakımı bi arada başlamak mantıklıdır

ben ilk önce yağları yaktım bu bana daha mantıklı geldi çünkü ufak bi göbek çıkıntısı bile moral bozabiliyor hem kas kaybınıda engellemiş oldum.şimdi 65 kiloyum 6 kilo yağ var vucudumda bundan sonra aldığım kilo kasa çevrilmiş oluyor ve beslenmeme dikkat ettiğim için yağ oranımda bu seviyede kaldı artmıyor.benim düşüncem önce yakmak daha mantıklı.

Aldığın kiloyu ya kas olarak ya yağ olarak alırsın. V.g. çalışırsan düzenli beslenirsen kas olarak, abur cubur yersen yan gelip yatarsan yağ olarak.. Bu değişmez; istersen 6 kg yağın olsun istersen 20.. (yağ fazla olunca hormonlar dezavantaj oluyor ama o ayrı bir konu)

Başlık açtığın sayfayı ya da bir öncekini (sürekli yeni baslık açıldığı için dün açılan başlık hemen 3. -4. sayfaya geriliyor) incelersen başka bir arkadaş senin sorduğunu sormuş, cevabı verilmiş.

Merak ediliyorsa, biraz araştırmak gerekir.

Ben 1 gün ağırlık 1 gün kardiyo olarak çalışıyorum, sizce bu doğru mudur peki ?

yeni başlayanlar yağları yakmaya çalışmaktan ziyade iyi beslenip hacimlenmeye bakmalı,kim ne derse desin yağ yakımı kas gelişimini yavaşlatıyor,tecrübeyle sabit...

Back
Yukarı