öğrenciyim kilo alma programı lazım

x.stone

Üye
Öncelikle herkese merhaba, forumda yeniyim, aranıza yeni katıldım direk konuya geçiyorum.
Boyum : 1.80
Kilo : 56
Yaşım : 17
Kilo almak istiyorum, iştahım yok, ektomorf vücut tipiyim, beslenme programı hazırlayabilirmisiniz.
Bedenime göre elbise bulamıyorum moralim bozuluyor. Bu sene staja gidicem staj elbisesinin içinde kayboluyorum. Okul açılana kadar değişmek istiyorum yep yeni birisi olarak girmek istiyorum.
Sadece beslenme programı yapmıyacağım sporla destekleyeceğim.

Bu spor ben bunu yemem ben bulgur yemem ben pilav yiyemiyorum demekle olmaz kardeşim.Değişmek istiyorsan önce kendini buna inandır.Beynini değiştir.Hayvan Gibi ye,hayvan gibi antreman yap,bebek gibi uyu aylar sonra bana teşekkür edersin:)

Bu spor ben bunu yemem ben bulgur yemem ben pilav yiyemiyorum demekle olmaz kardeşim.Değişmek istiyorsan önce kendini buna inandır.Beynini değiştir.Hayvan Gibi ye,hayvan gibi antreman yap,bebek gibi uyu aylar sonra bana teşekkür edersin:)
Haklısın bir tane güzel program buldum onu denicem.

Programını paylaş istersen.Bazı yorumlarda bulunma şansımız olur.
Bu arada şunu da belirtmek isterim,herkes kendi edindiği tecrübe ve bilgilere değer verdiği için 0’dan ne beslenme ne de idman programı paylaşılmaz,biri istediği için.Zaten forumun işleyiş tarzına da aykırı.

Kuruyemişlerin çoğu sağlıklı yağ ve yüksek miktarda bitkisel protein içerir.
-Yer fıstığı-Badem-Kaju-Fındık-Ceviz-Fıstık yağ ve protein değerleri ile 500-550 kcal (100gr) içerirler.
Bazı kuruyemişler karbonhidrat açısından daha zengin olabiliyor.(leblebi gibi)
Amaç kilo almaksa 250 gr kuruyemiş nerden baksan 1100-1300 kcal sağlar.Tavsiyem gece yatmadan 1 saat önce yemek.Gün içinde yiyip iştahı kesmemesi açısından.

Back
Yukarı