arsonist
Üye
durduk yere acıkırsanız meyva yemelisiniz(elma,mandalina vs)
Bu bana çok yanlış geldi.Meyve çok yemek kilo vermek isteyen birinin uygulaması gereken bir püf nokta yada kural değil bence.Sonuçta karbonhidrat içeriyor,fruktoz denilen meyve şekerini içeriyor,kalorisi var.
ben lidayı denedim,çok berbat bir ilaç kesinlikle tavsiye etmiyorum,inanılmaz kalp çarpıntısı yapıyo bi kere..mide bulantısı ağız kuruluğu uykusuzluk.bunlar dış etkileri,iç etkileri nasıldır allah bilir artık..2 gün kullandım hemen kutuyu çöpe attım 6-7 kilo fazlalık için sağlığımdan olamam
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:34 ----------
bu arada ben taş devri diyeti yapıyorum uzun zamandır,hem bu sitede hem başka sitelerde baya işe yaradığını okudum.süt ve yoğurda çok düşkün olmama rağmen ilk defa bi diyetten sıkılmadan uyguluyorum işe yaradı mı derseniz evet yaradı 3,5 kilo verdimhaftanın 4 günüde düzenli aerobic yapıyorum.ama sanki kilo vermem durdu gibi ya..sanırım diyeti değiştirmem gerekicek yakında
İyi ki lidayı bırakmışsın bu ilacın sağlıksız olduğunu bilen yok inatla kullanıyorlar bende çok fena sorunlar çıkmıştı seneler önce kullandığımda o yüzden özellikle uyarmak istedim.
Taş devri diyetini bende denedim ilk başlarda iyi gidiyordum ama sonradan "aşırı stress,agresif tavırlar,yorgun bir zihin" gibi etkilere maruz kaldım.Bunlar ilk başta olsa sorun değildi ama 1400 kalorilik diyet 2hafta dayandıktan sonra işkenceye döndü.Aynı zamanda karbonhidrat yükleme olayını ayarlamak da zor.Bazen işin dozu kaçabiliyor