fırfır
Üye
kendime güveniyorum çünkü daha önce kilolu fln değildim yani hayatımda hiç kilo sorunu yaşamadım en fazla çıktığım kilo 51 dir bugüne kadar.şuan 60 oldum
yani bunun geçici bi süreç olduğunu farkındayım ama bian önce kendimi toplamam gerek yoksa vaziyet kötü
profil resmim şuanki halim işte.bide kawe saçlı resmim o resim zayıf günlerimden kalma
zaten buara insanlardan gelen tepkilerle azda olsa topladım kendimi mesela fıstık ezmesi falan hiç yemiyorum onun yerine 1-2 porsiyon sevdiğim bi tatlıyı yiyorum kavaltıdan sonra.ekmeğide azallttım 3 dilime indirdim.az peynir reçel ve sosisle bitiriyorum kahvaltıyı.aralarda kuruüzüm keçiboynuzu fındık falan yiyorum akşamda et tarzı yiyorum ama mutlaka pilav makarna war yanında
yemeyi azalttığımdan beri hiç spor yapmıyorum yapasımda gelmiyo buara hiç..sanırım sıkıldım bi süre ara vericem,beslenmemi tam düzene koyunca yeniden başlarım..1 ayda 10 kilo vermem lazım bi havalarla iddayada girdim aldığımın hepisni istesem 1 ayda weririm die nası olcak bu iş bilmiorum

zaten buara insanlardan gelen tepkilerle azda olsa topladım kendimi mesela fıstık ezmesi falan hiç yemiyorum onun yerine 1-2 porsiyon sevdiğim bi tatlıyı yiyorum kavaltıdan sonra.ekmeğide azallttım 3 dilime indirdim.az peynir reçel ve sosisle bitiriyorum kahvaltıyı.aralarda kuruüzüm keçiboynuzu fındık falan yiyorum akşamda et tarzı yiyorum ama mutlaka pilav makarna war yanında