çok dertliyim çok , rus bayandan baba oldum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 yıl önce Rusya'ya gitmiştim tatile ee tabi erkek adamız bir ay boyunca kaçamaklar yaptım Bugün telefonum çaldı orda takıldığım Ruslar'dan biri aradı çocuğunu uçağa koydum şu saatte incek al bunca yıl ben baktım birazda sen bak demesiyle şok oldum başımdan aşşağı kaynar sular döküldü , yıllardır görmediğim çocuğum varmış. 4saat önce aldım havaalanından. Ne yer ne içer bu yardımcı olun rusça birşeyler söylüyor anlamıyorum. Sadece papa diyişini anladım
Geldiğimden beri annem babam yıktı evi başımın etini yiyorlar bir uçkuruna sahip çıkamadın diye babam çocuk esirgemeye veririz diyo senden olduğu bile belli değil
bende öyle düşünmüştüm ama çocuk geldikten sonra fikrim değişti sanki kopyalamışlar beni çok benziyo benden olmama ihtimali yok :(
ben kendi halinde sporcu öğrenci bir insanım çocuk bakamam anneme baktırsam desem oda yaşlı atıcam kendimi bir yerdn ben daha kendimi zor bakıyorum çocuk nasıl bakıcam arkadaş düşünsenize annesiz çocuk büyütmek
buda çocuğun benle fotoğrafı sizcede benzemiyormu , dilinide anlamıyorum zaten sibe lublu felan birşeyler deyip boynuma sarılıp öpüyo :(

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1925301_10152208542797370_291225836_n.jpg

rus kız getirseydi çocuğu belki yutan olurdu. ama 5 yaşındaki çocuğu uçağa tek başına almayacakları için cortladı senin hikaye.

arkadaşlar dalga geçicek başka birşey bulamadınızmı lütfen insan olmayanlar geri butonuna bassın başka konularla dalga geçsin

o çocuk uçağa nasıl tek binmiş?
otobüse bile almazlarken uçağa nasıl çocuk tek alınıyor?
açıklayıcı bir cevap vermenizi bekliyoruz

boksbody zorlama adamı yazık, iyi kötü bir senaryo yazmış işte. Baksana milyonluk bütçeli filmlerde bile ne komik senaryo hataları oluyor, bırak da amatör senaryolarda bu kadarcık kusur olsun. :)

Pasaport kontrolu ve vize işlemlerinden geçerken lubu lubu diyen çocuk oldukça zorlanmıştır ,sonuçta o dili bilen yetkililerimiz yok ,x-ray den geçerken üzerindeki metalleri bırakabilmiş mi ? Sonuç itibari ile vucud geliştirme forumuna üye olup ilk konuyu çocuk yaptım yardım edin diyerek açmak sizce normal mi ?

sibe lublu diyorsa üstüne alınma çocuk narsist çıktı. ha tibe lublu diyorsa da üstüne alınma çocuk bile olsa kimse senin kadar basit bir insanı eldivenle dahi sevmek istemez.
Git bu masallarını internet kafelerde yancılık yaptığın arkadaşlarına anlat.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı