Üstteki kişinin sorusunu yanıtlayın :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Meslek olarak dişçilik.Okul olarak Amerikada sağlam bir okul.

Vücut geliştirmede idolün var mı ? Varsa kim ?

İdolüm Murat gönül vücudu bana cok estetik geliyor.

Supp Kombinas. Onsuz olmaz dediginiz supplement varmı ? saçma bir soru oldu ama idare edin :D

Onsuz olmaz diyeceğim bir supplement yok, kullanırım ama mucize olduklarına inanmam.

Türkiye,nin en önemli görülmesi gereken yeri?

Istanbul .
Dünya üzerindeki konumu stratejik . Birde dünyanýn en iyisi tarihimiz .
Sizce yað yakimi en iyi hangi þekilde yapýlýr ?

Düzenli kardiyo ve hafif beslenme. salatavari , akdeniz mutfağı öncülüğünde . öyle sırf protein ye olayı yok. Düzenli uyku süresi. Stressiz yaşam alanı. Bunlar hep etkiler yağ yakımını.

Ne tür müzik dinlersiniz ? en sevdiğiniz grup ?

iradeyi topladığın zaman her şekilde. doğru beslenme artı doğru egzersizler kilo mutlaka gider. bir hormonel hastalık yoksa.

edit: soru değişmiş , tarz değil her tarz dinlerim güzelse ama sanatçı olarak michael jackson benim için özeldir. hiç bi guruba bi sevgi beslemiyorum.

en düşük kilonuz kaçtı (13 yaşından sonrasını soruyorum)

Valla hatırlamıyorum 15 yaşında iken 173 boy 63 kiloydum bodye başlamamla 56 kadar yagsız oldum ondan sonra kas inşa etmesine başladım .şuan 176 boy 72 kg yumh

Nasıl bir şakal bıyık tercihin var? Yada ileride sakal bıyık modellerini yaparsın?

kirli sakal favorimdir :)

barbell curl da en fazla kaç kilo basabiliyorsunuz ?

heavy duty ile 4.4.4 de 45 kg 12 tekrar zaten çalıştığım salonda 45 kg barbell de maks kilo ( barbell salonda standartda var normalde ben kımıldamadıkları ıcın sabıtlerı kullanıyorum her zaman , plakayla hıc ısım olmaz :) )

Soru : en sevdiğin göğüs egzersizi ?

tabii ki bench press.

bir günlük antrenmanınız ortalama kaç saat sürüyor ?

gülay sanırım [YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=Zws4_0quxDI[/YOUTUBE]

en son kandırıldığını öğrendiğin olay ne olmuştu?

Hayatım kardırmaca ile geçti , en son bir kız vardı geçenlerde oldu bu olay bana aynen böyle dedi '' babam öldü sana ihtiyacım var '' bende kandım buluştum kensiyle ... ama kandırmıştı işte.

Edit: türk markası olarak mavi iyidir.

Böyle bir ortamda bulunmak ister miydin ? (dubstep)
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=XgLoAja498Q[/YOUTUBE]

Boyle ortamlarda cok bulunma firsatim oldu ama cok bana gore degil sanirim, ben salsa ortamini tercih ederim.

Kefir sever misiniz?

Hayır:D

Soru:Hangi Kas grubunu daha çok geliştirmek istiyorsunuz?

Genel gelisimden yanayim bu aralar gogus, trapezim eksik onlara odaklanacagim.

Soguk su - ilik su?

Kullanmıyorum.Kullanırsam Samsung e250'yi sevdim:DOnu kullanırdım telefonum olsaydı:D

Soru:VG ile uğraşırken umudunuzu kaybettiğiniz 1 saniye bile oldumu?

umut değil ama çok uğraş istiyor devamlı beslenmelisin. bazen ormanda yaşamak istiyorum avlanır avlanır yerdim.

kendi çıplak fotografını çektirdinmi veya kendini çektin mi?

Back
Yukarı