Üstteki kişinin sorusunu yanıtlayın :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
18 :) ve tek aşkımdı hala da öyle ki sanırım öyle kalıcak her zaman :) ama asla bir daha birlikte olamayacağız :(

Soru : Aşk sence nedir ? ( aşktan devam )

Aşk bağlılıktır bence. birşeyler yaşamaktır. uyumdur.

Aşık olduğun bir kızla-erkekle ne kadar ileri gidersin ? Bide Danny neden birlikte olamayacaksınız çok merak ettim ve üzüldüm

aşk bence karşındaki kişiye tarif edilmez bir duyguyla bağlanmaktır. Aşk sevgilinin doğum günü için taksimdeki insanların ellerine iyiki dogdun fotografı verip fotograflarını çekip sevgiline sürpriz bi şekilde göstermektir :)
mesajı geç yazmışım biraz neyse mcnalcacinin cevabı;
Aşık oldugum kişiyle en fazla öpüşürüm. Fazlasına gidemem zaten fazlasına gidiyorsak aşkımızı sorgularım :)

Genç yaşta aşka ne diyosun ?

Son düzenleme:
gerçek aşk diyorum çünkü zaten genç yaşta aşık olunur sadece. ve itiraf etmek gerekirse 20'den sonra aşk aşk diyen kişiler çok saçma geliyor.

aşık olduğun halde bir insanı neden terkedersin? yani ne yapsa terk edersin?

Bir kere bu soruya göre benim aşık olduğum kişinin bana aşık olması gerekmiyor, ama eğer o kişiyle çıkıyorsam ve bana ilgi göstermiyorsa bir ortama gittiğimizde benden utanırcasına davranıyorsa beni bas bas bağırttıryorsa hadi eyvallah derim.

Sence İnsan niçin aşık olur?

Rahat batar .p Şaka bir yana Aşk ihtiyaçtır bence ama hiç tahmin etmediğin kişilerde belirir bu şey. Aşk, karşı cinse olan çekim kuvvetinin artmasıyla oluşur :)

Sevgili McNalcaci ;

Artık nasıl desem beraber olmamız bir mucize desem yeridir , ama ben eminim ki o beni bende onu asla unutmayacağım ve her zaman tek aşk olarak kalacağız , zaten emin ol eğer birlikte olursak isterse 20 sene geçsin ilk bu forumda başlık açıp duyurucam :) ama pek ihtimal dahilinde değil , önce beni affetmesi ve hayatımda gördüğüm en inatçı kadın tarafını bir kenara bırakması gerek ve beni tekrar kabul etmeli ki bunu yapmadı yapmazda , sanırım bizimkisi sadece aşk olarak kalacak bir duygu durumu asla bir gerçekliğie bir birlikteliğe tekrar dönüşmeyecek ...

Soru : ( aşkı bırakalım az ) :) en sevdiğin alkollü mekan istanbul için :) istanbullu değilsen de en sevdiğin alkollü içki :) ?

Naneli vodka + sprite (tek drink alacaksam) yoksa biraciyim.

En sevdigin sebze yemegi?

Himm cocugum olacak 1 aya, sanirim birara evleniriz hatunla.

En sevdigin bilgisayar oyunu?

rise of nations

daha önce kimseye söylemediğin küçük bir sır ver. soru değil ama olsun

Babamin pantolonunu ben yakmistim, kimseler soylemedim.

En cok tercih ettigin ulasim araci?

Site dolmuşu .

Hiç eşya tamir ettin mi veya kalkıştın mı? Böyle bir girişimde bulunduysan eşyanın ismi?

Cok tamiratim mevcut, duvar saati, bilgisayar, televizyon, lamba :) severim bu tur isleri :)

Idman sonrasi favori karbonhidratin?

hayır ama evde 2 plastik dumbeli bi şeklde üst üste koyarak bench prees yaptım.

en sevdiğiniz insan kim?

En sevdiklerim Annem, kardeslerim ve babam :)

Supplement olsan ne olup VGcilere yardimci olmak isterdin/=?

whey protein olmak isterdim türkiyede gördüğüm bildiğim kadarıyla en sık kullanılan suplementtir.
soru:iyi ki kavga etmişim dediğin oldu mu?genelde insanlar sonradan pişman olur.pişman olmadığın kavga varsa sebebinide yazar mısın?

Oldu, gecenlerde bir konu da da paylastim ama diger kavgalarim hep pismanliktir. Sebebi cok agir kufredilmistim icim de elemana karsi hep korku vardi ikimiz de agiz burun parcalandik ama olsun korkum gitmisti.

Yeniden dogsaniz hangi meslegi secerdiniz? ya da okulu?

Back
Yukarı