Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence yararlı.Çünkü motive ediyor ayrıca antrenmanlar daha zevkli geçiyor.Ama tabi konsantre olamayan için zararlı olabilir.Ya da antrenmanı boşverip muhabbete dalabilir.
Soru : En son kız arkadaşından ayrılma sebebin neydi?
Hiç kız arkadaşın olmadıysa da hangi sebep ayrılık nedeni olurdu senin için ?
cevap : tribulus ( ve ginseng) devamlıve uzun süreli kullanımlarda libidoya çok faydalı. ama kaslanma anlamında soruyorsunuz sanırım. bu açıdan gh max olsa gerek. çünkü içerisinde arjini var herşeyden önce. bcaa ve glutaminden sonra en büyük 3. yardımcımızdır arjinin...
soru : dünyanın herhangi bir yerinde sex yapma hakkınız olsaydı nereyi seçerdiniz ( cevapta sınırsız olun. bunu bir ülke olarak algılamayın. mesela örnek cevap : eyfel kulesinin en üstünde gibi )
Sen benle dalgamı geciyon lan diyip keserdim heralde saka bır yana sakası bıle kotu bır durum oyuzden yasamadan bılınmez
Soru:Bu sporda gelmıs gecmıs en ıyı sırta sahıp sporcu?
Mİke Mentzer - Dorian Yates - Sergio Olivia - Serge Nubret sanırım çok şaşırdınız ama hardcore öyle bağırıp çağırmak değil maks stress vermek demektir ve bu saydıklarım öyle maks kilolar ile öyle stresler yaratmışlar ki stres kendinden utanır olmuş
Yani soruna tam cevap olur mu bilmem de eski kız arkadaşım spor sonrası (oda pılatesten cıkmıstı ) arabasıyla beni almaya gelmişti avm otoparkında sevişmiştik hemen spor sonrası hem ben hem o boşalmıştı , ama eğer spordan dolayı ise yok artık
Soru ; letsev neden avatar koymuyor ( koy artık yahu ) ?