Üstteki kişinin sorusunu yanıtlayın :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
marlon brando

pislik olduğunu gördüğün bir adama/kadına aldanıp salak bir ilişki yaşayıp kendini rezil ve zavalı etin mi?

Asla. Iliski konusunda sansli ve biraz akli duygularin onune koyan bir yapim var.

Kahvaltida ne yedin? Oruc durumunda sahur..

belirli bir süre ilaç içtigim için haftada birkaç gün tutjmıyorum
İyi denk geldim her ayda 1 gün abur cubur gunüm var o aburcubur gününde hersey serbest .kahvaltımı
Cips kek bisküvi poaca icecek olarak ise limonata iciyorum :)

Brezilyalı kadınlardan hoşlanırmısın ?

Latin bayanlardan genel anlamda hoslanirim.

ara ogun olarak bugun icin yogurt mu , lordan yapilmis ayran mi, marullu salata mi?

Hayir, asla sekerli urunleri sevmem.

ara ogun olarak bugun icin yogurt mu , lordan yapilmis ayran mi, marullu salata mi?

Light yoğurt verdiğin seçenekler arasında tercihimdir.

Bu spora başlama sebebin ?

lor var ama ayran yapmıyacağım senin ayran yapıop içtiğini biliyorum belki bir gün denerim
ama bugün lor ve yanında ne olur bilmiyorum şimdilik.

edit: soru değişmiş, bu spora balama nedenim aynada kendimden memnun olamamdı.

hiç depresyona girdin mi n ekadar sürdü ne zamandı ve niçindi?

Heheh Letsev dogrudur, yoksa yiyemiyorum, ama lor demeyelim cottage cheese diyimde yanlis anlasilmasin :) sen anladin onu :)

Depresyona girdim 14 yasindaydim, ergenlige giris donemim, okulda duramama, kusma, sikinti basmasi, kendini kucuk gorme, 3 ay kadar surdu, uzun sure okula gidemedim, dereceyle anadolu lisesine girdigim icin mudur bile eve gelmisti, gecmis olsuna, okulu birakiyordum ikna ettiler, koridordan ders bile dinledim.SAgolsunlar emekleri cok.

En sevdigin egzersiz?

işyerinde doğumgünü kutladığımız ailenin çocuğuna hediye verecektim. Masrafsız bir hediye gitsin diye pahalı olanları sakladım. ucuzları sundum :) Çocuk döndü dolaştı benim sakladığım oyuncağı bulmaz mı? Rezillik :)

Kendini fiziğini aynaya baktığında güzel buluyor musun

Edito: Evet bence iyiyim yani hani karın kısmında biraz eksiğim olsada.
En sevmediğin kız tipi ?

kaju fıstığı. ilk yurt dışında yemiştim hastası olmuştum. birkaç yılın üstüne türkiye yede gelmişti sonra. halada yerim ve en sevdiğim kuru yemiştir.

hayvan besliyor musun? besliyorsan hangi hayvanı beliyorsun?

kendiniz hariç :D. ( bazıları kendine hayvan denmesini seviyor o yüzden kötü manada anlaşılmasın lütfen).

Cok besledim: guvercin muhabbet kusu, balik kaplumbaga timsah', golden retriever :)

Bu aralar pek zamanim yok pet icin, bebek olacak hijyen lazim evde :)

Letsev bir avatar beklioyoruz senden boylece akilda kaliciligin artiyor : lor peyniri bile olabilir avatar :)

En cok sevdiginiz peynir turu?

Lor peyniri.Tadını ve özellikle içine 2 yumurta kırıldığında çok severim..

Vg yapıyorsun ve herhangi bir yerde vücudunla hiç hava attınmı veya gurur duydunmu?

cevap : herzaman daha iyisi vardır. dolayısıyla asla vücudumla hava atmadım. ama bana çooooookk :D faydalarıda oldu itiraf edeyim...

soru: olimpiyatlarda altın almamız bir hayal mi ? ( şu anda gelen hiç bir başarımız yok)

ilaç kullanmayı öğrenmez isek ve de çok bilmiş saygıdeğer !!!! hocalarımız az uzman sözü dinler ise hayal değil ama bu kafayla zor ....

Soru : bu gün antenmanda ne yapıyorsun :) ?

Senin sorunu cevaplamak bir onur Danny Boy. Spor salonunu bıraktığım için evde barfiks, şınav, dips yapıyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:34 ----------

Soru: Türkiye liginde sezonun en iyi transferi ? (Futbolda :D)

Back
Yukarı