Üst göğsüm gelişmiyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seyid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyid

Üye
Spora başlayalı 4 ay oldu, her yanım gelişmeye devam ediyor. Alt gögsümde de gözle görülür fark oldu ancak üst gögsüm tamamen sıfır durumunda. Gelişmiyor hiç üstelik ona ağırlık vermeme rağmen. Bu arada 1.90 boyunda 74 kiloyum kilo almaya devam ediyorum güzel bir şekilde düzenli olarak.
Gögüs programım haftada bir kez;
Bench press 4×8
incline bench press 5×8
Dumbell pull over 4×8
Fly 4×8

Sizce üstgögüs icin bu program yetersizmi? Öneriniz nedir? Bu arada incline bench omzuma çok yüklendigi icin yüksek ağırlıklarda giremiyorum. şimdiden tesekkurler

İncline bench'de bende de o sorun oluyor onun yerine Dambıl incline bench press dene ben bu şekilde daha fazla ağırlık girebildiğim için çok daha iyi hissetim dambıll ile

haftada 1 girme ozaman haftada 2 gir mesela ben öyle yapıyorum eksik veya güzel görünmesini istediğin bölgeyi haftada 2 kez giriyorum suan tertemız bir sırtım var :)

birdahaki ay omuza agırlık vericem öyle öyle devam edicem :)

haftada 1 girme ozaman haftada 2 gir mesela ben öyle yapıyorum eksik veya güzel görünmesini istediğin bölgeyi haftada 2 kez giriyorum suan tertemız bir sırtım var :)

birdahaki ay omuza agırlık vericem öyle öyle devam edicem :)
Haftada iki gireyim o zaman bende işe yarar diyosun yani, peki tesekkur ederim. program iyimi sence

Back
Yukarı