axton
Üye
Herkeze merhaba.Arkadaşlar 6 aydır düzenli spor yapıyorum.Şınav , barfiks , yüzme , basket.Şimdi benim sorunum 15 yaşımda olmama rağmen alt göğüs bölgem birçok spor salonuna giden adamlardan daha büyük hacme sahip.Ve yağ dokusu olduğunuda düşünmüyorum çünkü çok sert.Ağırlık şuana kadar kulanmadığım için üst göğüs hiç çalışmadım çok belli oluyor zaten şimdi ise bunu nasıl dengeleyebilirim.Bana sadece üst göğüs için hareketlerin forumdaki linkini verirseniz ne mutlu bana araştırdım fakat aklım karıştı diyebiliriz.Resimde ekleyebilirim.
Ayrıca göğüsüün alt bölgesi çok hacimli olmasına karşılık üst göğüsümde okadar hacimsiz ve darki.Vücut ölçülerim 1.80 boy 62 kilo.Göğüsümün üstündeki kemikler bile vücudumdan çıakcak gibi alt taraf ise profosyenel bir sporcu gibi.Cevaplarınızı bekliyorum.
Ayrıca göğüsüün alt bölgesi çok hacimli olmasına karşılık üst göğüsümde okadar hacimsiz ve darki.Vücut ölçülerim 1.80 boy 62 kilo.Göğüsümün üstündeki kemikler bile vücudumdan çıakcak gibi alt taraf ise profosyenel bir sporcu gibi.Cevaplarınızı bekliyorum.