Üst GÖĞÜS antrenmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ko

Üye
Bugun yaptığım göğüs antrenmanında aşağıdaki programı denedim;üst göğüsüm vücuduma ordanla daha zayıf olduğu için öneride bulunursanız olumlu olumsuz,yardımı dokunur.

• [*]Reverse-Grip Bench Press: 3 sets of 8-12 reps
    [*]Flat Bench Press: 2 sets of 8-12 reps
    [*]Incline Dumbbell Press: 3 sets of 8-12 reps
    [*]Incline Dumbbell Flye: 3 sets of 12-15 reps
Superset:
Low-Pulley Cable Crossover: 3 sets of 12-15 reps
Incline Dumbbell Press: 3 sets of 12-15 reps

tavsiye olarak soyle olabilir :
incline bench press - inc. dum. fly - bench press - dips(yada pull over veya hiç yapmasanda olur. eger yyeterli çalıştıgını dusunuyorsan.) yada :
inc. dum. press - bench press - inc. dumb.fly - dumb. fly olabilir. veya o gun sadece ust gogus girilecekse :
inc. bench press - inc. dumbell fly ( buikisi çift sistem olacak. yani biset ondan bi setde digerinden olmak uzere 4er set olabilir. yada 5 . fazla beklemeden peşpeşe girmelisin.) - ucuncu hareketin dips olacak. en sonda esnetmek için uc set hafif kilolarla pull over. yada pull over yapmada esneme hareketlerine gec.

Tavsiye için teşekkürler ama benim göğüsün üst kısmında sorun var onuda birtek bu antrenman sistemiyle çalıştırabıldım,böyle bi antrenman yapmadıysan yazdıklarından ziyade 1 dene derim çünkü;RESMİ'ni koyduğum bölgeyi ben birtek REVERSE GRİP BENCH PRESS' le çalıştırabıldım

Ayrıca yazdığın program superset olucak :) (2 hareket dinlenmeden girilir ve bittiginde 1. set tamamlanmış olur) benim programımda süpersetle bitiriliyor zaten

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 404
Back
Yukarı