helal olsun, sakıncası yoksa tüyleri neyle alıyorsunuz
Abi harikasininiz sadece biaey sormak istiyorum ÜMD nedemek cok merak ettim.
Merhaba makine derken tam olarak nasıl bişi kullanıyorsunuz bumudur?Makineyle alıyorum.[DOUBLEPOST=1409291012][/DOUBLEPOST]
İsmimin ile soy ismimin bileşmiş hali
Merhaba makine derken tam olarak nasıl bişi kullanıyorsunuz bumudur?
Ne denilebilir ? Gerçekten helal olsun irade diye buna denir.
Bi berber akrabam varda, benimde tıraş makinası ile alasım vardı tüyleri, daha sert çıkarabilir demişti.. Sizde öyle bi sorun oldumu daha fazla çıkma veya daha gür çıkma gibi ?aynn hocam traşmakinası kulanıyorum, biraz uzamasını bekledikten sonra alıyorum, veya krem kulaniyorum değişiyor.
Çok sağol hocam, bakalım seneye kadar neler başara biliçeğim sizede başarılar dilerim
Bi berber akrabam varda, benimde tıraş makinası ile alasım vardı tüyleri, daha sert çıkarabilir demişti.. Sizde öyle bi sorun oldumu daha fazla çıkma veya daha gür çıkma gibi ?
dostum burası sanırım duzce spor akedemısı degıl mı
kıyafet masrafı cıkmıstır simdi sanabütün t shirtleri gömlekleri at
![]()
2 kelime HELAL OLSUN kardesim basarilar
Arkadaşım tebrik ederim çok ama çok büyük bir başarı sadece sunu merak ediyorum aynı senin ilk haline benzer durum bende de var boyum 173 kilom 70 ama bel bolgem ve göbek kismimda yaglanma oranim çok fazla yani bu bölgeleri eritmek için ne yaptiysaniz bizimle de paylasirmisin bende sizin programinizi uygulamak istiyorum.Haftada 4 gün spora gidiyorum ve 1. Ayim daha yeni bitti.Günlük yemek olarak da protein ağırlıklı besleniyorum yağ için 1-2 avuç badem yiyorum karbonhidrat ise daha cok muz tahıl ekmeği gibi şeylerden alıyorum yani bel çevresi için uyguladığınız özel.bir şey var mi sporda 20 dk bisiklet ile başlıyorum ve devamında göbek çevirme ve dambillari yana kaydırma peşinden 3 set mekik 3 set ters mekik çalışıyorum sizde doğru yoldamiyim ? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim