Örnek Beslenme Tablosu - Günlük 143gr Protein - Makrolu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rollOver
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu program sağlam mı?

• Evet

Votes: 7 100,0%
  • Hayır

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    7

rollOver

Üye
Öncelikle Merhaba,
Yaklaşık 2 gün uğraşıp hazırladığım beslenme programını paylaşmak istedim.
Ben bunu definisyon amacı ile kullanmaya yarın başlıyorum umarım Allah utandırmaz, umarım bırakmak zorunda kalmam, irademe yenik düşmem..
Paylaşmam da ki amaç burada ki arkadaşlarımızın liste yapmakla uğraşmasını engellemek ve örnek bir şema görmelerini sağlamak.

Makro detaylarla olduğu için kayma sorunu doğabileceğinden resim olarak ekliyorum bilgisayarınıza da kolayca kaydedebilirsiniz :)

Kq0RJd.png

* Kırmızı olanlar alternatiftir.
* Yulafı öğleden sonraya ekleme sebebim erken kalktığım için midem fazla yiyecek almıyor yiyemiyorum.
* Shot diye geçen Multipower Amino Asit Mega Shot 'tır

Teşekkürü eksik görmezseniz çok sevinirim ve eksik/yanlış/eklemek istediklerinizi belirtirseniz çok güzel olur.

Teşekkürler

beslenme programın güzel kardeş. sabah kahvaltısınada light süt eklersen fena olmaz. hem kuru kuruya kahvaltı yapmamış olursun.

bu arada bu listeyi nasıl yaptın acaba yardımcı olabilir misin?
hangi programla vs.

Off günlerde esas recovery olur vücut dinlenirken gelişir neden dinlendiğin günlerde düşük kalori alıyorsun ?

Zor yağ yakan birimisin yada yağ oranın zaten %10 ve dahada düşürmek mi istiyorsun? kalori ve karbonhidrat oranları çok düşük geldi bana. Overweight falan degilsen kas kaybı kaçınılmaz.

keşke yağ miktarınıda hesaplasaymışsınız

Vaktim olursa eklerim onuda hocam ayıpsın :)

beslenme programın güzel kardeş. sabah kahvaltısınada light süt eklersen fena olmaz. hem kuru kuruya kahvaltı yapmamış olursun.

bu arada bu listeyi nasıl yaptın acaba yardımcı olabilir misin?
hangi programla vs.

Hocam Microsoft Excel programıyla hazırladım bilgileri de internettenn aldım gramajlara göre hesaplayıp yazdım :)

Definisyon döneminde protein alımı ve düşük kalori alımı önemlidir. İkisini de iyi sağlamışsın başarılar.
Teşekkür ederim hocam :)

Zor yağ yakan birimisin yada yağ oranın zaten %10 ve dahada düşürmek mi istiyorsun? kalori ve karbonhidrat oranları çok düşük geldi bana. Overweight falan degilsen kas kaybı kaçınılmaz.
Yağ oranım %15 kas kaybı sanmıyorum hocam :)

Boy , Kilo , Yağ oranını da yazsaydın keşke
Boy: 170 Kilo:70 Yağ oranı: %15

adam dalga geçmiş, sizde güzel olmuş demişşiniz şaka gibi...
köfte,kaşarlı tost, nesquik nedir
HaH :D
İşte yıkıcı yorum yapmayın yapıcı yorum yapın diyen arkadaşlarımız bu tip insanlar için söylüyorlar onu ve kesinlikle haklılar. Ee Moonster kardeşim ben dalga geçmişim şaka yapmışım, sende bizlere bir şaka yapta gerçekleri öğrenelim. Bilgi paylaştıkça çoğalıyor değil mi? Kirlettikçe değil :)

adam dalga geçmiş, sizde güzel olmuş demişşiniz şaka gibi...
köfte,kaşarlı tost, nesquik nedir

Definisyon döneminde kalori alımı esasdır, ki kepek ekmeğine yağsız kaşarlı tost gayet ideal bir ara öğündür. Köfte'de yağsız kıymayla doğru usülde yapılırsa yenilebilir. Nesquik ise hafiften cheat meal olmakla beraber dozu aşmadıktan sonra içebilir arkadaş.

Definisyon döneminde kalori alımı esasdır, ki kepek ekmeğine yağsız kaşarlı tost gayet ideal bir ara öğündür. Köfte'de yağsız kıymayla doğru usülde yapılırsa yenilebilir. Nesquik ise hafiften cheat meal olmakla beraber dozu aşmadıktan sonra içebilir arkadaş.

Extra bilgilendirme için teşekkür ederim :)

NESQUIK'i Listeden çıkartıp Yerine SNI-PW30 Whey Protein Tozu ekledim 1 ölçek ( Su ile)

Son düzenleme:
Back
Yukarı