oklahoma
Yeni Üye
Kollarımızda muhtemelen pek azımızın ''devamlı'' çalıştığı bir bölgedir belkide.genelde bir çok salonda bu bölgeye herhangi bir program verilmez yada yaptırılmaz. bence bu bölgede hem görüntü(bilhaasa görüntü
) hemde diğer antrenmanlarda vereceği katkıdan dolayı çalışılmalıdır. bir çok bilek sakatlığının önüne bu şekilde geçilebilir. yapılacak hareketleride çok basit olup (barbell wrist curl , reverse barbell wrist curl yada dumbell versiyonlar vs ..) neredeyse bir çok egzersize göre acı sınırlarını zorlar
. çoğu kez şiddetli kasılmalarla antrenman bırakılır (kişisel
).
benim gibi bilekleri zayıf olan(eskidendi tabii) arkadaşlara tavsiyem o bölgeyi es geçmemek olur. vede bir çoklarının bu forumda favori personeli olan Arnoldda kitabında daima antrenman sonuna bu egzersizi ekler. ve bunun bir alışkanlık olması gerektiğini belirtir. kimilerine görede ''bicepsin ihtişamını'' örselemesi nedeniyle en son çalışılması gereken bölgedir.. kişisel görüşler bunlar tabiiki. ama ben daima çalışılmasından yanayım. forumda bu konuyla ilgili bir anket ekleyelim istedim. iyi çalışmalar saygılarımla ....

benim gibi bilekleri zayıf olan(eskidendi tabii) arkadaşlara tavsiyem o bölgeyi es geçmemek olur. vede bir çoklarının bu forumda favori personeli olan Arnoldda kitabında daima antrenman sonuna bu egzersizi ekler. ve bunun bir alışkanlık olması gerektiğini belirtir. kimilerine görede ''bicepsin ihtişamını'' örselemesi nedeniyle en son çalışılması gereken bölgedir.. kişisel görüşler bunlar tabiiki. ama ben daima çalışılmasından yanayım. forumda bu konuyla ilgili bir anket ekleyelim istedim. iyi çalışmalar saygılarımla ....
Son düzenleme: