xenopbia
Üye
Arkadaşlar 20 yaşındayım, boyum 1.89 ve kilom 90. çok fazlalığım yok ama tam düzenli olmasada 3 aydır vucüt geliştirmeye çalışıyorum, başlarken 95 kiloydum ve göbeğim vardı. şuan göbeğim yok gibi. Ama kollarda göğüste çok aşırı bi fark yok görüntü olarak. Ama çalıştığım ağırlıklar arttı baya.
Kafama takılan soru şu: Önce tamamen kilo vermeye odaklanıp, daha sonra kilo alarak kas şişirmeye mi çalışmalıyım. çünkü şuan vucüt çalışıyorum ama bi yandanda kilomu korumaya çalıştığım için yeterli besini alamadığımı ve kaslarımı şişiremediğimi düşünüyorum. Parasal sıkıntılardan dolayı protein tozu vb alamıyorum, ama ucuz yollu bi tavsiyeniz varsa düşünebilirim.
Spor yaptığım günler öğünüm:
200 gr tavuk eti
4-5 yumurta akı.
bir öğünde ev yemeği(çorba,yemek falan)
günde maksimum 3-4 dilim tam buğday ekmeği yiyorum.
Evet sizce ne yapmalıyım?
Kafama takılan soru şu: Önce tamamen kilo vermeye odaklanıp, daha sonra kilo alarak kas şişirmeye mi çalışmalıyım. çünkü şuan vucüt çalışıyorum ama bi yandanda kilomu korumaya çalıştığım için yeterli besini alamadığımı ve kaslarımı şişiremediğimi düşünüyorum. Parasal sıkıntılardan dolayı protein tozu vb alamıyorum, ama ucuz yollu bi tavsiyeniz varsa düşünebilirim.
Spor yaptığım günler öğünüm:
200 gr tavuk eti
4-5 yumurta akı.
bir öğünde ev yemeği(çorba,yemek falan)
günde maksimum 3-4 dilim tam buğday ekmeği yiyorum.
Evet sizce ne yapmalıyım?