bıcepsı uzatmak ıcın barbull curl,stil dambull,consatrasyon tarzı bır antreman yapabılırısn bıcepsı toplamak ıcın scot curl,dambull scot, tarzı bır sey yapabılırsın benceTolgaa dedi:Sana da teşekkürler Diez arkadaş.
Bir sorum daha var, bicepslerin kısa kalmasıyla ilgili. Anladığım kadarıyla pazuların şişik ama tam olarak kola yayılmaması durumu. Eğer doğru anlamışsam nasıl bir biceps çalışması uygulamalıyız ?
Benim bicepslerin durumu tam olarak yukarda anlattığım gibi.
Ya bicepsler kısa ya da kol uzun
Selamlar
emrah dedi:bıcepsı uzatmak ıcın barbull curl,stil dambull,consatrasyon tarzı bır antreman yapabılırısn bıcepsı toplamak ıcın scot curl,dambull scot, tarzı bır sey yapabılırsın benceTolgaa dedi:Sana da teşekkürler Diez arkadaş.
Bir sorum daha var, bicepslerin kısa kalmasıyla ilgili. Anladığım kadarıyla pazuların şişik ama tam olarak kola yayılmaması durumu. Eğer doğru anlamışsam nasıl bir biceps çalışması uygulamalıyız ?
Selamlar
Bunlarda weider a rakip emrah prensipleri :lol: :lol:CENTAUR dedi:emrah dedi:bıcepsı uzatmak ıcın barbull curl,stil dambull,consatrasyon tarzı bır antreman yapabılırısn bıcepsı toplamak ıcın scot curl,dambull scot, tarzı bır sey yapabılırsın benceTolgaa dedi:Sana da teşekkürler Diez arkadaş.
Selamlar
Scot la biceps toplanmaz, uzatılır :!:
Consantrasyon ile de uzatılmaz, toplanır :!:
Sen nerden öğreniyorsun kardeşim bunları![]()