Marka olarakmı soruyorsn supplementleri hangisi iyi diye ?
20 sn yetmez. 20 sn de kaslara giden oksijen ihtiyacı karşılanmaz. En idealı 30 sn ile 60 dk arası.
Aynen öyle. Sizin görüşünüzü soruyorum.
İyi ama antreman öncesi ve sonrası hangisi iyi onu merak ediyorum.
Kilo alıp hacimli bir vucut istiyorsan ''muscletech nitro-tech hardcore'' protein tozunu almalısın. Bcaa proteini en önemli amino asittir. Oda muscletech nitro-tech hardcore da bulunmakta. Yanina karbonhidrat tozuda al. fakat ben karbonhidrat kullanmadığım için bir fikrim yok marka için. Araştırırsın kendin.
Amino asit kullanmak istersen universal 2700 aminosu, universal 3001 aminosu ve weider 2200 aminosu en iyiler arasındadır.
Kısaca protein tozu, karbonhidrad ve amino asit olmadan bu sporun zevki çıkmıyor en önemli takviyeler bunlar.
ben kendimden örnek veriyorum ve beraber çalıştığım arkadaşlarımdan.kaslar soğumadan diğer sete geçip iyice şişirmek işin önemli yanı.Sizinle düşüncelerimiz aksine çıkıyor nedense
setler arası dinlenme süresi 45 60 saniye arası olmalıdır hacim isteyen bir insan için. Hareket arasıda 2 3 dakkaya uzatılabilir ama biraz kalın giyinmek şartıyla kasların soğumaması için. Çünkü nabzın altlarda seyreder yağ yakmaz hemde kaslarına oksijen pompalandığı için diğer sette daha iyi işler başarabilirsin. Hacimde kaldırdığın ağırlık önemlidir çünkü.
Ben 9 hareket 3 tanede mide hareketi yapıyorum. Gayette verim alıyorum![]()
Herkes kendine uygun olanı bulup onu yapmalı bunun görüşündeyim.
En verim aldığım program 3 günlüktür halada 3 gün çalışıyorum dene hangisi uygunsa sana onu yap dostum.
ben kendimden örnek veriyorum ve beraber çalıştığım arkadaşlarımdan.kaslar soğumadan diğer sete geçip iyice şişirmek işin önemli yanı.
ki ayrıca tigerrr arkadaşın da dediği gibi uzun süre bekleyip ilk başta çalıştırdığın kas grubu proteinsiz kalınca gelişemiyor.bi an önce antrenmanı bitirip hemen takviye yapman gerekiyor.