Çok zayıfım lütfen yardım edin

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim sizlerden kilo alma konusunda yardım istiyorum lütfen işi gerçekten bilen arkadaşlar konuyu yorumlasın.

Boy : 186cm
Kilo: 58kg

Görüyorsunuz ki kilo ve boy arasında çok büyük fark var.
Yemek yemiyormusunuz diye sorarsanız yiyorum yediğim halde kilo alamıyorum az değil çok yiyorum ! İşin ilginç tarafı af edersiniz ama günde 3 defa dışkılama yapıyorum, metobalizmam çok hızlı çalışıyor.. Kilo almak için denemediğim yol yöntem kalmadı en son spora git 6 öğün beslen dediler. Eğer işe yarıyorsa tavsiye ediyorsanız sporada gidicem..
Hergün 3 vardiya olarak fabrikada 8 saat yoğun bir şekilde çalışıyorum. Çalışma saatlerim;
Sabah 8 akşam 4, Akşam 4 gece 12 yada gece 12 sabah 8

Çalışma bittikten sonra spor salonuna gitmem mümkün ama beslenme konusunda çok dengesizlik yaşayacağım biliyorum. Bu yüzden bana gerçekten işe yarayacak yöntemler söyleyin arkadaşlar.

Yemek yemiyormusunuz diye sorarsanız yiyorum yediğim halde kilo alamıyorum az değil çok yiyorum
Hayır az yiyorsun.
Bu yüzden bana gerçekten işe yarayacak yöntemler söyleyin arkadaşlar.
Çok yemek. İstediğin cevap bu değil biliyorum ama bu işin başka yolu yok. Şurada seninle benzer durumda olan bir arkadaşımız vardı, orada yazılanları oku istersen. Ne yazıldıysa senin için de geçerli:
https://www.bodyforumtr.com/threads/183-cm-boy-ve-48-kiloyum-moral-lazım-bana-ey-insanoğlu.107869/

Bu arada bende senin gibi vardiyali calisiyorum beslenme konusu bir sekilde yoluna giriyor,calisma saatlerine tenefüslerine göre ayarliyorsun,yeterki sen yemek iste.

Arkadaşlar ne yediğinize bağlı oluyor genelde ve düzenli beslenmeye bir yemek programı belki yardımcı olabilir
Sabah:
en az 4 tane haşlanmış yumurta yulaf ezmesi süt peynir domates muz
öğlen
et balık tavuk her hangi biri uygundur ne kadar yağsız okadar iyi mesela öğlen 100 gr haşlanmış tavuk göğüsü çok idealdir
ve öğle yemeğinden 1 saat sonrada bir avuç ceviz fındık badem yiyim yağ yakımına yardımcı olur
akşam
makarna prinç olabilir veya esmer prinç alın ve lapa halinde yiyim
kilo almamızda etkili olacaktır

Back
Yukarı