Çok ince bilek ve body?

Arkadaşlar ektomorfum. 1.75 boy ve 59-60 kiloyum. 20 yaşındayım. Yalnız ölçülerim berbat ötesi diyebilirim.

Bilek 14 cm
Ön kol 24 cm
Biceps 26 cm
Bel 76 cm
Göğüs 82 cm
Omuz 100 cm

ölçülerim böyle. Birkaç güne bu spora başlıyorum, salonla görüştüm. Gördüğünüz gibi berbat ölçülerim var. Belki bir belim biraz normal gibi, diğerleri epey berbat. Yıllardır bilekten dolayı problem çekiyorum. Sizce 6-7 ay içinde 70 kg civarı olsam, belli bir kas kütlesi de edinsem sizce bilek kapanır mı? Yoksa bilek hala sırıtır mı?

Çünkü 14 cm bilek gerçekten çok çok kötü bir değer. İnce kız bileğinden farksız, saat bile takamıyorum. Kemik olarak bu saatten sonra pek mucize beklemiyorum, sizce o bölüm alınan kilolarla 16 cm civarı olma ihtimali var mıdır? Ya da bu tarz sorun yaşayıp body'den sonra belli bir artış yaşamış olan var mı? Açıkçası iyi bir çalışmadan sonra gelişmiş biceps, ön koldan sonra o bilek çok komik durur diye düşünüyorum. :(

Bilek kalınlığı ağırlık çalışma ile değişmez ,ön kol egzersizleri ile ön kolu hacimlendirebilir ve kasları parçalıyabilirsin buda güzel bir görünüm ortaya koyar ,Bence iyi bir çalışmadan sonra hacimli biceps parçalı ön kollar içinde bileklerin komik durmayacak iyi durumda olacaktır

Sağol dostum, tek ümidim de bu zaten. Ön kolların bileğin inceliğini örtmesi.

Bence kendini berbat görmemelisin bileğin ince olması genetikle alakalı bir durum çoğu ünlü vücut geliştirmecilerin bile bilekleri ince bunun çok örneği var.Ama tabikide ön kolunu hacimlendirebilirsin.

Back
Yukarı